Up in the air

De Unica.ro pe

Ryan Bingham (George Clooney) este un tip cu o meserie aparte: el străbate SUA pentru a da oameni afară din companii, în locul managerilor
care preferă ca un străin să facă această meserie „murdara”.

Viaţă lui se desfăşoară între avioane, pe aeroporturi, hoteluri şi maşini de închiriat şi încape într-o simplă valijoară. Este membru al absolut tuturor cluburilor de elită pentru călători aerieni, însă, exact atunci când e pe punctul de a-şi împlini ţelul suprem şi anume acela de a atinge 10 milioane de mile călătorite cu avionul, în viaţă lui Ryan intră două femei care îl vor da cu totul peste cap.  
 
Astfel Ryan cunoaşte o femeie frumoasă, inteligenţă, şi, aparent, la fel de pasionată că el de viaţă între avioane (Vera Farmiga), de care se îndrăgosteşte treptat, dar şi o tânără colegă extrem de ambiţioasă (Anna Kendrick), ale cărei planuri de eficientizare a meseriei lor presupun multă muncă la birou şi renunţarea la călătoriile cu avionul. De voie, de nevoie, Ryan se vede astfel nevoit să-şi imagineze că şi el ar putea să aibă un loc pe care să-l numească „acasa”.   
 
Un film inteligent, emoţionant, cu umor şi momente greu de uitat, Sus, în Aer / Up in the Air regizat de Jason Reitman, se bazează pe romanul lui Walter Kirn, aducându-i în distribuţie pe: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Ryan Bingham, Alex Goran, Natalie Keener şi Craig Gregory.

Filmul poate fi vizionat din 29 ianuarie la Hollywood Multiplex.

Pentru a câştiga invitaţii la filmul „Up in the air”, intră în discuţia  de pe forum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro