Unde mergi de Revelion?

De Stela Moisescu pe

Traditia mea din fiecare an, cand vin Sarbatorile, este ca nu stiu unde voi petrece Revelionul decat cu putin timp inainte. Daca si tie iti este greu sa impaci gusturile prietenilor, ale iubitului…
… sau ale rudelor si deja te simti presata de timp, relaxeaza-te! Am gasit pentru tine cele mai atractive oferte pentru noaptea dintre ani, indiferent unde te-ai afla.

Meniuri bogate si distractie in capitala

Una dintre cele mai tari oferte de Revelion le are Rin Grand Hotel. Primul eveniment -„Fascinatia Bucurestiului”, gazduit in Sala Bucuresti, te rasfata cu cele mai tari concerte, premii si preparate speciale. Petrece noaptea de Revelion într-o atmosfera magica, plina de efervescenta în care Loredana va face un spectacol unic! Nu rata concertul Annei Lesko, focul de artificii spectaculos oferit de Golden Ideas si tombola cu premii.

Daca te-ai decis anul acesta sa le oferi rudelor un revelion de vis, profita de a doua oferta a Rin grand Hotel-„Revelionul Starurilor”, gazduita in restaurantul Stars. Alege  pentru ai tai mancarurile romanesti traditionale, muzica puternica si veselia dansului specific romanesc. Rudele tale vor fi incantate de spectacolul live oferit pe parcursul intregii seri de Viorica & Taraful din Clejani, spectacol live oferit de Maria Dragomiroiu si momente de dans folcloric. In plus veti beneficia de aceleasi articficii si tombola cu premii.

Pretul de persoana la unul dintre cele doua evenimente este de 620 lei.
(Contact: raluca.repanovici@rinhotels.ro – 0731. 111. 236  marinela.lungu@rinhotels.ro – 0731. 111. 437  ioana.banzaru@rinhotels.ro – 0731. 111. 171).

Daca esti doar cu prietenii si nu va pasa asa mult de mancare cat de distractie atunci mergi la sigur cu clubul Bamboo. Danseaza si petrece alaturi de DJ Project, Tibi Scobiola Band, Damian&Brothers si Caludia Cream. Tariful de persoana este de 50 Euro si include intrarea, bufetul si programul artistic. (Contact: 0726. 226. 266, 0723. 226. 266)

Revelion rustic si pitoresc, la munte

Daca ai timp profita si mergi pana in Poiana Brasov. Aici sunt multe pensiuni care te asteapta de Revelion. Una dintre ele este Heraldic Club. La intersectia cailor principale de acces in Poiana Brasov are privelisti superbe spre partiile de schi de pe culmea Postavarului, culmea semeata a lacrimei Pietrei Craiului si Magura Codlei. La tarifele de 70 Euro (Camera single), 85 Euro (Camera dubla) si 125 Euro (apartament) ai gratuitati care sigur o sa te incante: Internet, sauna, jacuzzi, masaj, biliard, bridge, Play Station 2, darts, fitness, transport auto microbuz la partia de schi si parcare auto.

Ia-ti cateva zile libere si profita de activitatile in aer liber: mountain bike, echitatie, parapanta, ATV, paintball.

(contact: Receptie Tel/Fax: 0268.262.201, Tel: 0368.101.214,
Dl. Valentin Serea: Tel: 0722.346.333)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2