Ultimele bilete la WE LOVE RETRO București

De Unica.ro, pe
Pe 7 Septembrie, dăm start distracției, la cel mai mare Retro Party din România, We Love Retro! Cei mai tari artiști ai anilor 90’: Coolio, Nana, East 17, No Mercy, Rednex, E-Rotic și Dj Quicksilver pregătesc un show incendiar la Romexpo, Parcarea B.

Ultimele bilete cu prețuri speciale începând de la 100 lei+taxe pentru We Love Retro București pot fi achiziționate până în 6 septembrie, ora 16:00, de pe entertix.ro sau de la Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet.

Profită și cumpără-ți biletul de acum la cel mai așteptat festival de muzică retro din Romania! În ziua evenimentului, la locație vor fi disponibile un număr limitat de bilete.

We Love Retro va începe la ora 21:00, însă participanții sunt rugați să ajungă la Romexpo la ora 20:00 pentru a evita aglomerația. În cadrul evenimentului, vor fi amenajate zone de bar, iar achiziționarea produselor se va putea face pe baza de token.

Ia-ți ACUM bilet pentru We Love Retro Bucuresti și hai să-i vezi live pe cei mai tari artiști ai anilor 90′!

Grăbește-te, sunt ultimele biletele disponibile și ele se epuizează repede! Biletele pot fi achiziționate online de pe entertix.ro.

Eveniment  organizat de Spotlights – Events Creator.

Parteneri: Ursus Retro, Europa FM, Avantaje, Unica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!