„Tu, din nou!!”, la Hollywood Multiplex

De Unica.ro pe

Ce nu te omoară pe tine…, va lua în căsătorie fratele tău. Hollywood Multiplex prezintă începând de vineri, 19 noiembrie, mult-aşteptata comedie „Tu, din nou!!”
În regia lui Andy Fickman (She’s the Man, The Game Plan) şi având o distribuţie de excepţie: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Kristin Chenoweth, Victor Garber şi Betty White, comedia de situaţie „Tu, din nou!! / You Again” ne aminteşte că, deşi liceul poate aparţine trecutului pentru unii dintre noi, o singură întâlnire cu o persoană cheie, poate declanşa în noi reacţii pe care nici nu le bănuiam.

Pe când era în liceu, stinghera şi pistruiata Marni era departe de a fi populară printre colegi şi adeseori era luată în bătaie de joc de către Joanna, frumoasa şi diabolica lideră a majoretelor, care o umilea şi o jignea în public ori de câte ori avea ocazia.

Deşi a devenit o femeie de carieră şi tocmai a obţinut o promovare într-un post important de PR, Marni nu poate uita chinurile la care a fost supusă în timpul liceului şi încă este marcată de farsele Joannei, motiv pentru care este îngrozită atunci când constată că tânăra cu care urmează să se căsătorească fratele ei, Will, nu este nimeni alta decât cea mai mare duşmancă a sa din adolescenţă.
 
Deşi Joanna se comportă ca şi cum ar fi şters cu buretele rivalitatea dintre ele şi ar fi uitat modul în care a terorizat-o pe viitoarea ei cumnată cu ani în urmă, Marni nu înţelege cum fratele ei poate să se căsătoarească cu o persoană care i-a făcut atâta rău, motiv pentru care intenţionează să saboteze nunta şi să demaşte în faţa fratelui său Will, adevăratul caracter al miresei.  

Situaţia se complică şi mai mult atunci când la ceremonie soseşte mătuşa Joannei, Ramona, care se dovedeşte a fi rivala de moarte din perioadă liceului a lui Gail, mama lui Marni şi a lui Will.

Cum toată lumea trebuie să se reunească la lecţiile de dans pregătitoare pentru nuntă, la seara fetelor şi la cina de repetiţie, Marni şi mama ei, Gail, inevitabil se vor reîntoarce la anii de liceu, iar rezultatul va fi o nuntă… războinică, dar eliberatoare de păcatele trecutului.
  „Tu, din nou!!”, din 19 noiembrie la Hollywood Multiplex.
Rezervă-ţi chiar acum bilete!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro