Trupa Taxi a promis un concert, dar a oferit un spectacol

De Diana Zagrean, pe

Circa 4000 de oameni au aplaudat minute în șir, în picioare, miercuri, pe 3 octombrie, la Sala Palatului.
Trupa a fost introdusă în scenă de Răzvan și Dani, care au făcut o prezentare scurtă și cuprinzătoare: „Taxi!”. Dan Teodorescu, Vicky Sava (voce), Mugurel Coman (clape), Cantemir Neacșu (chitară), Darius Neagu (tobe), Csongi Kerezsi (bas) și cele două invitate pentru voci adiacente – Dana Zamfirescu și Daria Corbu (concurentă la „Vocea României”) au cântat mai mult de trei ore, trecând prin piesele Taxi din toate perioadele, de la „Criogenia salvează România”, la foarte recentul hit „Ești iubibilă”.
Spectacolul a fost presărat cu surprize și invitați speciali. Horia Brenciu a cântat împreună cu Dan Teodorescu „My Way”, Mihai Mărgineanu și Taxi au interpretat „Mă iubește femeile”, iar Smiley și-a dat aportul la „NonStop”.
Trupa Taxi a promis un concert, dar a oferit un spectacol
Piesele au fost susținute de acrobații de la Xtreme și de efectele pirotehnice și dansul cu flăcări marca Crispus.
Pentru prima dată, Taxi a cântat într-un concert piesa „Matematică imposibilă”, împreună cu Violeta Dumitru (cvartetul Passione), Adrian Bologa și Sergiu Boldor (trupa Ad Hoc).
După două bis-uri cântate împreună cu toată sala, spectacolul s-a încheiat cu „Cele două cuvinte”, într-un tablou memorabil: zeci de copii din public au urcat pe scenă pentru a cânta împreună cu Taxi.
Trupa Taxi a promis un concert, dar a oferit un spectacol
4000 de oameni au aplaudat trupa Taxi pe tot parcursul spectacolului, dăruind celor de pe scenă o energie incredibilă, care nu i-a lăsat să simtă oboseala, emoțiile sau trecerea timpului.
Foto credit: Doru Oprișan.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!