Trenduri pentru nunțile din 2022! Ce rochii, make-up, hair-styling, flori, decoruri și elemente de organizare se poartă în 2022?  

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 16:43

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi și echipa sa de hair și make-up și wedding planner-ul Ivona Nenu și-au adunat creativitatea și experiența pentru a anunța trendurile în materie de nunți pentru vara și toamna lui 2022.

Trenduri pentru nunțile din 2022! Ce rochii, make-up, hair-styling, flori, decoruri și elemente de organizare se poartă în 2022?  

„Wedding trends 2022”, evenimentul care a avut loc în dichisitul Atelier Iris din cartierul istoric al Bucureștiului, a prezentat tot ceea ce se poartă și este esențial de luat în calcul din perspectiva organizării unei nunți după mai bine de 2 ani de pandemie.

„După o perioadă de 2 ani în care evenimentele au fost restrânse sau amânate, sezonul 2022 marchează revenirea evenimentelor grandioase, iar asta se poate observa și în tendințele pentru rochiile de mireasă. Broderiile spectaculoase sunt cele mai căutate de viitoarele mirese, deoarece oferă o strălucire aparte și rezonează perfect cu unicitatea evenimentului.

Sunt, de asemenea, și preferatele noastre – aplicațiile manuale 3D și accesorizările prețioase precum perlele sau franjurii realizați manual au devenit în timp semnătura noastră stilistică. Pentru miresele romantice, voalul de mătase rămâne în continuare în topul alegerilor, pus în valoare de diferite aplicații manuale sau accente decorative, cum ar fi fulgii de struț, oferind un plus de prețiozitate.

În ceea ce privește siluetele favorite ale acestui sezon, rochia în linie A și rochia tip sirenă rămân în continuare printre cele mai căutate modele, dar în același timp, sunt din ce în ce mai multe mirese care își doresc ceva diferit, ceva care să le reprezinte mai mult stilul personal, și atunci optează pentru varianta extrem de actuală de costum impecabil croit, cu elemente, din nou, prețioase și sofisticate”, dezvăluie Andreea Mărcuță, Director Creativ M.Marquise.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou! Cum arată inelul cu diamant verde?

Trenduri pentru nunțile din 2022! Ce rochii, make-up, hair-styling, flori, decoruri și elemente de organizare se poartă în 2022?  

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

Buchete de mireasă cu simbolistică și poveste, din florile sau culorile ei preferate, din flori în cromatica decorului sau dintr-o varietate de tipuri de flori mai mici sau mai mari, aranjate creativ într-o formă fie discretă, fie curgătoare sau impunătoare, toate sunt variante propuse de master floristul internațional Nicu Bocancea pentru miresele anului 2022.

„Culorile preferate pentru buchetele de mireasa rămân albul și pastelurile, însă și cele accentuate precum roșul, portocaliul sau galbenul au fanii lor printre viitorii miri. E greu să vorbim de trenduri în ceea ce privește buchetul miresei, pentru că aici intervin mulți factori subiectivi, nu doar estetici.

Un buchet din liliac proaspăt și parfumat, din lăcrămioare fragile sau din trandafiri de curte poate fi la fel de apreciat și de impact precum unul mai sofisticat, din flori exotice, totul ține de preferințe și de povestea pe care îți dorești să o spună florile”, consideră Nicu Bocancea.

Adrian Perjovschi: „Nu recomand volumul sau taparea exagerată din coafură”

Coafura și make-up-ul trebuie să formeze împreună acel accesoriu care pune în valoare frumusețea și fericirea miresei în cea mai importantă zi din viața ei.

„În ziua nunții avem nevoie de un păr curat, strălucitor, elastic, cu bucle naturale sau cu un coc elegant și implicabil finisat. Împletiturile pot da efectul wow, chiar dacă sunt timeless ca aspect și efect. Nu recomand volumul sau taparea exagerată din coafură, totul să fie cât mai simplu, elegant, comod de purtat și de privit.

Ce mi se pare cel mai important este ca miresele să țină cont de „proba coafurii”, acea vizită în salon în urma căreia se stabilesc culoarea, tunsoarea, coafura din ziua nunții, pentru cât mai puțin imprevizibil și un minim de stres în ziua nunții care este atât de agitată și încărcată de nenumărate griji”, consideră Adrian Perjovschi.

Ivona Nenu: „Tema unui organizator este să fie liantul între toți furnizorii”

Petreceri fără oră limită, până dimineață, cu invitați din străinătate, avalanșă de momente live tematice, momente surpriză, tort ornat live de către personajele principale, miri degrevați de orice griji, un desfășurător bine pus la punct sunt parte din „must have”-ul unei nunți în 2022.

Nunțile anului 2022 vor arăta grandios, cu detalii asortate cu stilul locației de la veselă, tacâmuri și pahare, până la ținute, photo-cornere, baruri, colțuri tematice și desfășurător presărat cu momente live, până dimineața. Mirii se gândesc mai mult ca oricând cum să își surprindă invitații și să trăiască împreună o seară de neuitat și ajung astfel la mai multe momente artistice, iar tema unui organizator este să fie liantul între toți furnizorii, astfel încât să nu descoperim în ziua evenimentului probleme care puteau fi prevăzute.

Prima parte a zilei capătă si ea o mai mare importanță în ochii mireselor. Este organizată și ea în cel mai mic detaliu: de la detectarea unui cadru privat și exclusivist în care să aibă loc pregătirile de hair și make-up pentru mireasă, până la dedicarea unor momente speciale alături de doamnele familiei – mama, soacra, nașa și domnișoarele de onoare – astfel că momentele „între fete” se transformă în cireașa de pe tort a dimineților din ziua nunții”, anunță Ivona Nenu, wedding planner de peste 7 ani.

Nicu Bocancea: „Atmosfera ideală este creată din detalii și din personalizare”

Aranjamentele florale de la locația nunții, decorurile construite, photo-cornerele, geometria veselei, tacâmurilor și a paharelor, detaliile de pe masă, toate împreună trebuie să creeze, conform specialiștilor, un tot unitar, o poveste frumoasă spusă pe mai multe voci, dar compatibile între ele.

„Atmosfera ideală, din punctul nostru de vedere, este creată din detalii și din personalizare. Fie că este un cadru ce se dorește a fi glam, romantic, industrial sau rustic, accentele pot fi date din materialele naturale folosite la decoruri, din jocul de lumini, din construcțiile suspendate sau curgătoare, din tot felul de combinații din crenguțe, lumânări, vase personalizate.

Fiecare întâlnire cu o mireasă este ca o poveste nouă care începe să se scrie unic și împreună ajungem să creăm în ziua nunții un context personalizat și inimitabil, așa cum este fiecare poveste de dragoste”, subliniază Nicu Bocancea.

Credit foto: White Ruffles https://www.whiteruffles.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!