Melissa, transsexualul care îşi vinde virginitatea pe internet

De Erika Chivu, pe

Devenită femeie după o operaţie de schimbare a sexului, Melissa şi-a scos virginitatea la licitaţie. Povestea ei de viaţă include o încercare de operaţie „home made”, cu foarfeca.
La 50 de ani, Melissa a reuşit să-şi împlinească visul de o viaţă, acela de a deveni femeie. Tocmai a terminat complicatul proces de schimbare a sexului, care a inclus tratamente hormonale şi o intervenţie chirurgicală.

Virginitate scoasă la licitaţie

 
Acum este gata pentru prima sa partidă de sex ca femeie, iar norocosul care o va „dezvirgina” va fi ales în urma unei licitaţii.

Cum îşi motivează această decizie curioasă? „Sunt singură, îmi place să cunosc oameni noi şi să ma distrez, virginitatea mea este foarte preţioasă pentru mine, dar în acelaşi timp iubesc banii, deci poate că acesta este începutul unei afaceri minunate. Câştigătorul va petrece o noapte cu mine, iar ce urmează după aceea… cine ştie…”, scrie Melissa pe site-ul ei.
 
Melissa, transsexualul care îşi vinde virginitatea pe internet

Nu înţelegem cum poate să pună atâta preţ pe virginitatea ei şi în acelaşi timp să o vândă pe internet… Cert este că banii chiar îi plac. Pe lângă scopul lui principal, site-ul Melissei este şi un magazin de lenjerie intimă purtată, ce poate fi cumpărată de cei care au acest fetiş.

Operaţie cu foarfeca

Transsexualul nu a avut deloc o viaţă uşoară. Tânărul Leslie Ede, de 25 de ani, îşi dorea cu atâta disperare să devină femeie încât a încercat să-şi facă singur o operaţie de schimbare a sexului… cu o foarfecă. A încercat să-şi taie testiculele acasă şi aproape că a murit.
 
Melissa, transsexualul care îşi vinde virginitatea pe internet

Între timp, transsexualitatea nu mai este un tabu atât de mare, iar operaţiile propriu-zise de schimbare a sexului au devenit mult mai accesibile, in unele ţări fiind chiar gratuite pentru asiguraţi, astfel că Melissa şi-a văzut în sfârşit visul cu ochii.
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro