Testul mărțișorului – Alege un mărțisor și vezi ce spune despre tine

De Claudia Grigore, pe
Mărțișorul este una dintre cele mai iubite sărbători românești (și nu numai). Ce este un mărțisor? Un obiect mic legat cu un șnur împletit alb-roșu pe care îl dăruim cu ocazia primăverii.

Dacă ești curioasă ce spun mărțișoarele care îți plac despre tine, tot ce trebuie să faci este să alegi unul din colajul de mai jos.

Încearcă testul mărțișorului

testul-martisorului-alege-un-martisor-si-vezi-ce-spune-despre-tine

Ai ales mărțișorul 1. Ești o persoană creativă și încerci să profiți de orice îți dă viața. Fiecare experiență și fiecare moment sunt prețioase pentru tine. Ai imaginație bogată și s-ar putea spune despre tine că ești un artist. Crezul tău este că viața este rezultatul acțiunilor tale.

Deși, ești foarte talentat, nu prea te iei în serios. Ai simțul umorului și asta te ajută să treci peste momentele mai puțin ușoare ale vieții.

Ai ales mărțișorul 2. Ești o persoană sociabilă, prietenoasă și flexibilă. Nu îți este teamă de nimic, ești mereu gata de orice.

Poți deveni oricând sufletul petrecerii, pentru că îți place să aduni oamenii în jurul tău. Îți place libertatea ta, nu suporți regulile și regulamentele. Te supără oamenii care te sfătuiesc cum să-ți trăiești viața.

Ai ales mărțișorul 3. Ești o persoană sensibilă. Plângi la fel de ușor cum râzi. Unii te-ar putea acuza că ai toane, dar chiar nu te poți abține, așa ești tu.

Întotdeauna ai crezut că adevărul îl simți, nu îl calculezi. Crezi în destin și te consideri o persoană spirituală și te întrebi, în secret ce cred ceilalți despre viață, în general.

Ai ales mărțișorul 4. Ești o persoană excentrică. Ai șarm și magnetism. Pur și simplu, luminezi orice încăpere doar cu prezența ta. Ai încredere în tine și îți vei asuma oricând și oriunde orice fel de risc.

Câteodată ești foarte entuziast, faci parte din tabăra celor ce văd partea plină a paharului. Îndrăzneț din fire te vei arunca mereu cu capul înainte.

Sursa foto Shutterstock

Citește și Testul Crăciunului: Alege bradul preferat și află ce tip de personalitate ai

Citește și Testul gogoșilor – Alege o gogoașă și vezi care e pofta ta pentru viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!