Târgul de Crăciun de la Sibiu, desemnat printre cele mai frumoase din lume

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 14:00
Marile oraşe găzduiesc în fiecare an evenimente speciale cu ocazia Sărrbătorilor de iarnă, printre acestea numărându-se şi târgurile tradiţionale. Interesant este însă faptul că Sibiul cu al său Târg de Crăciun a fost desemnat unul dintre cele mai frumoase din lume.

Publicaţia spanniolă El Mundo plasează Târgul de Crăciun din Sibiu pe locul 2 din 7 printre cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume, imediat după Dresda, acolo unde acest eveniment se desfăşoară din 1434!

targ-carciun-sibiu-desemnat-frumos-lume 3

Ceea ce face Sibiul special în viziunea celor care au alcătuit topul este nu numai locaţia, Piaţa Mare, în care se îmbină stilul romantic, baroc și renascentist, ci şi mulţimea participanţilor din toată România.

targ-carciun-sibiu-desemnat-frumos-lume 2

„La Târgul de Crăciun din Sibiu vin meşteri populari din toată ţara pentru a-şi vinde alimentele şi produsele tradiţionale.

targ-carciun-sibiu-desemnat-frumos-lume 4

Iar cei mici se pot distra plimbându-se cu un trenuleţ sau patinând pe gheaţă”, scriu jurnalistii spanioli de la publicaţia El Mundo, care recomandă Târgul de la Sibiu ca pe o destinaţie de vis.

targ-carciun-sibiu-desemnat-frumos-lume 11

Pe celelate locuri ale topului se clasează târgurile organizate în Londra (Marea Britanie), Osaka (Japonia), Darwin (Australia), Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi Nurnberg (Germania).

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!