Socrul a făcut o scenă la restaurant, dar surpriza a venit după desert

De Adina Radu, pe

Relațiile cu socrii se pot dovedi extrem de complicate. Un bărbat a povestit pe internet o întâmplare legată de socrul său care s-a încheiat neșteptat. Postarea lui a devenit virală.

“Am ieșit la cină cu viitoarea mea soție, Paula și viitorul meu socru. El e o persoană cam nesuferită, a divorțat de mama logodnicei mele, s-a recăsătorit, își iubește copiii din actuala căsnicie mai mult decât o iubește pe viitoare mea soție pe care o ia mereu la rost pentru orice.

Eram spre sfârșitul cinei, comandasem o tartă cu fructe când socrul meu s-a oferit să plătească el cina. Mi s-a părut un gest foarte frumos. Paula a cerut ca ce a rămas de la cină să fie pus la pachet, pentru a-l lua acasă. Socrul s-a înfuriat din senin și i-a spus fiicei sale:

– Le iei degeaba. Le arunci în frigider și acolo o să se strice. O să ajungi să le arunci.

I-am spus cu blândețe că nu e frigiderul lui și că nu are de ce să-și facă griji și s-o lase în pace. Din păcate, tot ce am zis l-a făcut să se enerveze și mai tare și a țipat la mine:

– Să nu-mi spui tu mie cum să-mi cresc copii!

M-am aprins și eu puțin și am ridicat tonul rugându-l să-i nu-i vorbească așa viitoarei mele soții.

Mi-a aruncat nota de plată în poală, a țipat la mine să plătesc eu amărâta asta de notă și și-a luat haina și a plecat.

Toată lumea era cu nervii la pământ acum. Paula se uită la mine și mă blamează pentru acest incident, așa că plătesc nota și aștept bonul și restul. Stăteam de vreo 10 minute și nu știu ce naiba se întâmpla de nu mai venea chelnerul. Tatăl ei stătea afară și fuma o țigară. Îi fac semn chelnerului să-mi aducă restul și bonul. Acesta mă anunță vesel că trebuie să aștept să vină managerul restaurantului. Mă speriasem puțin, dar chelnerul m-a lămurit.

În restaurant exista un concurs sau o promoție. Fiecare notă plătită primea un premiu ales de computerul lor intern. De obicei se primea un voucher, un desert gratuit sau plata mesei. Eu câștigasem marele premiu: o excursie de patru persoane în Maldive.

Ce pot să zic? Există karma și funcționează!”

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!