Şocant: Rezolvă crime la masa de pranz. Oare pe Elodia o pot găsi?

De Diana Zagrean, pe

Crimele nerezolvate nu sunt doar un pericol pentru societate, ci şi un motiv de frustrare pentru poliţişti. Un grup de specialişti în criminalistică din Statele Unite s-au decis să ia măsuri. Ei se întâlnesc lunar în Philadelphia şi discută crimele nerezolvate pentru a găsi soluţii. Anchetatorii cazului Elodia şi cei al femeii găsite tranşată în râul Argeş ar fi fericiţi dacă am avea şi la noi în ţară un astfel de grup. Voi ce faceţi în pauza de masă?
Nu se poate să nu fi auzit de detectivi faimoşi ca Sherlock Holmes, Hercule Poirot, Kojack, sau echipa de criminalişti din serialul CSI. Astfel de minţi sclipitoare fac lumea un loc mai sigur şi au grijă ca noi să dormim liniştiţi, fără grija că un criminal, violator sau hoţ violent ne poate ataca.
Ei bine, un grup de astfel de genii criminaliste din Statele Unite s-au gândit că pot fi de ajutor şi în timpul lor liber.
Ei îşi spun Societatea Vidocq (după un film omonim cu detectivi în care juca actorul Gerard Depardieu) şi se întâlnesc în fiecare luna la un prânz de-a dreptul „criminal”.
Citeşte şi Şocant: Top 3 crime misterioase nerezolvate. Poţi ajuta?

Citeşte mai departe şi află câte crime rezolvă Societatea Vidocq, pe pagina urmatoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2