Şocant: Arată cu zeci de ani mai tineri. Vezi care e secretul tineretii

De Diana Zagrean pe

Karyn Calabrese: Are 65 de ani, arată de 30

Un adevărat guru în materie de mâncare sănătoasă, Karyn Calabrese are 65 de ani, o fiică, un fiu decedat, nepoţi, familie şi o afacere înfloritoare…şi arată de cel mult 40 de ani.
După o carieră de 17 ani ca top model, Karyn s-a apucat să promoveze stilul de viaţă sănătos, mâncarea raw-vegană şi germenii de grâu.
Şocant: Arată cu zeci de ani mai tineri. Vezi care e secretul tineretii
Primul ei restaurant raw a fost deschis în 1995, iar acum Karyn conduce patru restaurante, un serviciu de take-away (livrări mâncare raw acasă), un centru holistic de frumuseţe, a scos o carte, are o linie proprie de alimente raw, cosmetice, make-up, ţine discursuri despre sănătate şi viaţa lungă şi conduce peste 100 de angajaţi.

Mimi Kirk: Are 74 de ani şi arată de 45

Născută în 1938, Mimi Kirk arată mai bine ca niciodată, deşi are 4 copii şi 7 nepoţi. Ea a câştigat recent titlul de Cea mai sexy Vegetariană peste 50 de ani.
Ea mănâncă multe plante, legume şi fructe proaspete şi asta de peste 40 de ani.
Şocant: Arată cu zeci de ani mai tineri. Vezi care e secretul tineretii
Deşi alte femei la vârsta ei au probleme de sănătate şi se resemnează cu bătrâneţea, Mimi pare în floarea vârstei şi este foarte activă. Fost model şi actriţă, Mimi Kirk a scris câteva cărţi de reţete raw şi recomandă renunţarea la carne, care aduce multe toxine în organism.
Citeşte şi FOTO: Grase şi frumoase – Fotomodele XXL
Vezi şi cum arată bodybuilder-ul Jim Morris, de 77 de ani, care a adoptat stilul vegan de viaţă în urmă cu 50 de ani!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2