Soacra Cu Trei Nurori, premieră în regia Stelei Popescu la Opera Comică Pentru Copii

De Diana Zagrean pe

Decembrie este pentru noi toţi luna cadourilor, lucru ce nu putea fi ignorat de OPERA COMICĂ PENTRU COPII, ai cărei principali spectatori sunt tocmai cei mici!
O echipă de realizatori „unul şi unul” au pornit deja la lucru pentru a vă aduce, luni, 9 decembrie (11.00) o nouă premieră pe scena teatrului bucureştean: musicalul SOACRA CU TREI NURORI, după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă.
Grăbiţi-vă să prindeţi un loc la una dintre cele patru reprezentaţii ale noului spectacol, în luna decembrie: luni 9, 16 decembrie, marţi 10, 17 decembrie, de la orele 11.00 şi 13.00.
Stela Popescu pregăteşte această premieră a OPEREI COMICE PENTRU COPII într-o dublă ipostază: o veţi aplauda în rolul principal, dar veţi aprecia şi regia ingenioasă imaginată de artistă.
Stela Popescu a montat deja musical-urile de succes „Scufiţa Roşie” şi „Diamantul şi gâsca” pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, iar acum revine la regie cu SOACRA CU TREI NURORI, pe muzica plină de viaţă compusă de Roman Vlad.
Îi veţi revedea pe artiştii îndrăgiţi ai ai Operei Comice Pentru Copii: Raluca Oprea, Oana Şerban, Roberta Enişor, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitraşcu, Andrei Lazăr, Bogdan Şerban, Levente Ambrus, Andrei Roşu, alături de compania de balet a teatrului.
Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.
Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO