Un nou sezon „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

De Cristina Popa pe

Emisiunea în care oameni curajoşi, dar plini de complexe, cu poveşti tulburătoare de viaţă, se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta…
… încrederea, dă startul celui de-al treilea sezon.

„Frumuseţe pe muchie de cuţit” revine din 16 martie la Pro Tv, în fiecare marţi de la 20:30 şi anunţă o serie de poveşti cutremurătoare ale unor oameni pe care viaţa i-a încercat în cele mai nemiloase feluri.

„Aşa cum v-am obişnuit şi în sezoanele trecute, vom cunoaşte şi acum persoane cu istorii emoţionante, oameni cu cicatrici sufleteşti care au nevoie de ajutor şi care îşi doresc să scape de complexe” menţionează gazda emisiunii, Victor Slav.

„Sunt femei pe care soţii lor nu le mai apreciază, mame care au trecut prin adevărate drame, tinere care aspiră să îşi construiască o carieră frumoasă, dar se lovesc de aspectul fizic, femei cărora partenerii lor de viaţă le-au răpit dreptul de a mai zâmbi, persoane care s-au născut cu malformaţii sau care se luptă cu consecinţele unor slăbiri dramatice, de exemplu. Mai mult ca oricând, vom cunoaşte poveşti cu adevărat dramatice”, a mai adugat Victor.

Una dintre surprizele noului sezon constă în faptul că telespectatorii vor putea vedea  cum s-au schimbat vieţile foştilor participanţi după transformare şi ce fac ei în prezent.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro