SEAT lansează www.seatwebshop.ro

De Unica.ro pe

SEAT a lansat primul magazin online oficial al unui importator, propunându-şi să ofere clienţilor posibilitatea achiziţionării unei
 
maşini la un preţ special.
 
Primul contingent de 25 de autovehicule reprezintă configuraţii fixe ale modelelor: Ibiza, Ibiza ST şi Leon. Maşinile sunt echipate cu dotări speciale ca pachetul Copa (jante de aliaj, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite sau Cruise Control) sau ESP. Clientul beneficiază de o ofertă de preţ foarte bună, mai mică decât preţul (special) de listă, maşinile prezentate făcând parte dintr-un stoc  al importatorului, la care dealerii nu au acces decât în momentul rezervării unei maşini de către un potenţial client.

„Un procent foarte mare din clienţii SEAT îşi caută informaţiile necesare achiziţiei unei maşini pe internet. Pe de altă parte am remarcat că în mediul online creşte tendinţa de achiziţie de servicii şi produse, la fel ca şi valoarea acestor tranzacţii. Coroborând aceste două ipoteze validate, ideea proiectului a venit de la sine şi sunt convins că va fi un instrument important atât pentru SEAT, cât şi pentru clienţii noştri.” a declarat Bogdan Militaru – Director  SEAT.

Clienţii au posibilitatea de a selecta maşina dorită şi dealerul de la care doresc să o cumpere. În termen de două zile, trebuie să se prezinte la dealerul respectiv cu formularul de rezervare, pot solicita un drive test cu o maşină similară şi pot încheia contractul cu orice formă de plată – cash, credit, leasing.
 
Maşina poate fi livrată imediat, în aceleaşi condiţii ca o maşină de stoc achiziţionată prin procesul clasic de cumpărare în showroom.

SEAT intenţionează să extindă gama de modele ofertate pe www.seatwebshop.ro, pentru a răspunde cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor săi. De asemenea, în colaborare cu Porsche Finance Group, va completa informaţiile financiare cu valoarea ratei minime şi a condiţiilor necesare achiziţionării fiecărui model.
 
În dezvoltarea website-ului s-a acordat o atenţie sporită feedback-ului din partea vizitatorilor şi au fost create alerte speciale pentru cei care doresc să fie informaţi asupra unei oferte pe modelul care îi interesează în mod deosebit.  Preţul special şi livrarea imediată reprezintă avantajele principale pe care SEAT le propune clienţilor săi prin www.seatwebshop.ro.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat