Scurtmetraje sub trei minute la Teatrul Naţional

De Nicoleta Galeteanu pe

Peste 30 dintre cele mai titrate scurtmetraje din lume vor putea fi vizionate vineri, la Teatrul Naţional. Evenimentul ShortsUP – Extra Extra Shorts va expune,
timp de două ore, scurtmetraje care nu vor depăşi trei minute, fiind un eveniment adaptat „ritmului nebun al marilor oraşe” şi o experienţă cinematografică inedită, spun oraganizatorii.  
 
Printre filmele de scurt metraj proiectate care pot fi urmărite se număra „Iran: A Nation of Bloggers„, o animaţie din 2008 despre libertate şi revoluţia prin blogging, sau „Bon Voyage” – o ficţiune britanică amuzantă premiată la majoritatea festivalurilor de scurtmetraje din S.U.A.  
 
Cele mai bune filme de un minut din întreaga lume, adunate sub brandul Filminute, vor face o oprire „expres” la ShortsUP, cu o selecţie de pelicule votate „cele mai populare” în 2009.    
 
Programul de filme va include şi câteva animaţii semnate Studioset, unul dintre cele mai creative studiouri de animaţie din România în acest moment.
 
La afterparty, SEB & Fanas promit că fiecare piesă nu va depăşi durată propriului refren, putând fi ascultate refrenele celor mai cunoscute piese din anii 80 până azi.  VJ Crid asigură vizualurile de la party printr-o serie de imagini pe cât de scurte, pe atât de memorabile.   
 
Biletele sunt disponibile la intrare la TNB/ ArtExpo, în seara evenimentului, vineri, 18 decembrie de la 21.00.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi oferă acces la programul întregului eveniment.
 
Foto: PR 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro