Scrisoarea unui puști de 9 ani care a vrut să se angajeze la NASA. Ce răspuns a primit

De Amelia Matei, pe
În urma unui anunț publicat de NASA privind angajarea unui ofiţer pentru protejarea planetei (Planetary Protection Officer), un puști de 9 ani din New Jersey este convins că locul de muncă, renumerat cu un salariu în valoare de 187.000 de dolari, este potrivit pentru el.

Pe numele său Jack Davis, băiețelul de 9 ani s-a autoproclamat „Gardian al Galaxiei” și a trimis o scrisoare de intenție, care i-a impresionat pe membrii agenției spațiale.

„Dragă NASA,

Numele meu este Jack Davis și mi-ar plăcea să aplic pentru job-ul de ofițer pentru protecția planetei. Chiar dacă am 9 ani cred că sunt potrivit pentru acest post. Unul dintre motive este că sora mea spune că eu sunt, de asemenea, un extraterestru. Am văzut toate filmele despre spaţiu şi extratereştri pe care le poţi vedea. Sunt foarte bun la jocurile video. Sunt tânăr, deci pot învăţa să gândesc ca un extraterestru.

Cu sinceritate,
Jack Davis,
Gardian al Galaxiei,
Clasa a patra”.

Scrisoarea i-a impresionat pe membrii agenției spațiale, motiv pentru care directorul NASA pentru știință planetară, Jim Green, i-a trimis puștiului unui mesaj de încurajare.

Aud că ești un ‘Gardial al Galaxiei’ și că ești interest să devii ofițer pentru protecție planetară. Acest post este cu adevărat tare și este o activitate foarte importantă. Este vorba despre a proteja Pământul foarte mici când aducem înapoi mostre de pe Lună și Marte.

Așteptăm mereu cu nerăbdare viitori oameni de știință și ingineri strălucitori pentru a ne ajuta, așa că sperăm că vei învăța din greu și te vei descurca bine la școală. Sperăm să te vedem aici la NASA cât de curând„, a scris Green în mesajul său.

Citește și – O fetiță i-a scris un e-mail adorabil veterinarului când a observat că pisica ei a băut lapte cu căpșuni

Citește și – Scrisoarea unui profesor către mama lui Edison l-a făcut pe inventator să devină geniu

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!