Sacrificiile pe care le-a făcut Prințul Harry de dragul logodnicei sale, Meghan Markle

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 27 decembrie 2017, 14:03
În fiecare an, a doua zi de Crăciun, Familia Regală Britanică organizează tradiționala vânătoare de vulpi pe domeniul Sandrigham. Anul acesta, însă, Prințul Harry nu a mai participat la eveniment de dragul logodnicei sale, Meghan Markle, care militează pentru drepturile animalelor.

„Meghan este garantul drepturilor animalelor și nu îi place vânătoarea sub nicio formă. În schimb, lui Harry îi plăcea și a participat în fiecare an la acest eveniment. Dar dacă trebuie să încheie o tradiţie regală de lungă durată pentru a nu o supăra, atunci aşa va fi”, a declarat o sursă apropiată palatului regal pentru presa britanică.

Fosta actriță din „Suits” este foarte dedicată luptei împotriva maltratării animalelor, având acasă doi câini adoptați de la adăposturi – Bogart și Guy.

Vânătoarea a avut loc în prezența Ducelui de Cambridge, fratele mai mare a lui Harry, și a tatălui lor, Prințul Charles.

Aceasta nu este, însă, prima dată când Prințul Harry renunță la obiceiurile sale din dragoste pentru viitoarea sa soție. În urmă cu doar câteva săptămâni, presa britanică scria că acesta a renunțat la fumat pentru a-i nu crea un disconfort lui Meghan, care este nefumătoare.

Prințul fuma încă de pe vremea când era student la Universitatea Eton și a fost văzut fumând în public de nenumărate ori.

„Harry a promis că nu va mai fuma deloc acasă. Nu este plăcut pentru Meghan, ea fiind nefumătoare. Așa că Harry a renunțat să mai fumeze. A luat această decizie pentru Meghan”, a povestit un prieten apropiat al cuplului.

Prințul Harry (33 de ani), al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, și fosta actriță americană Meghan Markle (36), se vor căsători pe 19 mai 2018 la Castelul Windsor. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an.

Citește și – Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc atât de curând

Citește și – 8 lucruri pe care trebuie să le știi despre Meghan Markle, viitoarea Ducesă de Sussex

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!