Sabrina Salerno, la dietă de Paște

De Unica.ro pe
Cântăreața italiană Sabrina Salerno este așteptată la DISKOteka Festival la Timișoara, pe stadionul Dan Paltinusanu, pe data de 31 Mai, în prima zi a celui mai mare festival de muzică retro din Europa. 

După ce zilele trecute a postat provocator doar în lenjerie intimă, Sabrina a avut parte weekend-ul acesta de un Paște nonconformist. Preocupată de siluetă să și o împătimită a fitness-ului, Sabrina vizitează sala de sport de minim 4 ori pe săptămână, ritual la care a renunțat de Paște, însă a înlocuit exercițiile cardio cu o drumeție prin pădure.

“Am petrecut cu fiul meu Luca și cu familia, dar am fost și într-o drumeție cu prietenii la Cascada Campo Tures. Eu sunt o fire moderată, nu mă abțin de la mâncare, însă nici nu fac excese. Am gustat foarte puțin din bunătățile de pe masă, pentru că vreau să fiu în formă maximă când mă voi întâlni cu voi, pe 31 Mai la Timișoara. Pregătesc un show incendiar și sper să ne distrăm impreuna”, a transmis artista publicului român.

 Pizza și paste, plăceri vinovate 

Deși foarte atentă la ce mănâncă, puțini știu că Sabrina are câteva plăceri vinovate, la care cu greu spune nu. “Cand eram copil nu mă puteam abține de la pizza și paste cu sos de roșii, mâncam cum erau gata, înainte să fie aranjată masa de Paște și mereu eram certată pentru asta. Nici acum nu pot să întorc privirea când văd aceste două preparate, au rămas cele două mici placeri ale mele” a mai declarat artista.

Dacă vrei să o vezi pe Sabrina  live, profită de ofertele speciale achizitionează-ți acum abonamentul la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, unde te asteaptă trei zile de distracție alături de artiștii tăi favoriți.

În urma solicitărilor venite din partea celor care au unul sau mai mulți copii și doresc să vină cu ei la DISKOteka Festival, managementul a decis că începând cu data de 19 Aprilie să lanseze campania #DISKOteka_Family.

Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani și 14 ani au acces GRATUIT alături de cei 2 părinti. Campania este valabilă în limită locurilor disponibile pentru toți cei care cumpără cel puțin 2 abonamente de adult (mama+tata) și DOAR pentru sectoarele de tribună, cu loc pe scaun.

Această campanie NU se aplică pentru zonele standing și nici pentru abonamentele de 1 zi.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro