Rock pentru totdeauna / Rock of Ages

Doi tineri provenind din orasele de provincie, Sherrie si Drew, se intalnesc intamplator pe Sunset Strip in timp ce incercau sa-si implineasca visul de a ajunge la Hollywood si de a deveni celebri.
Idila lor plina de incurcaturi este redata pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiti cantareti de rock: Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake si multi altii.
In timp ce Sherrie aspira la faima, Patricia Whitmore, o femeie sofisiticata si foarte conservatoare, este decisa sa inchida clubul in care lucreaza fata, pentru că ceea ce se intampla in acel club incalca toate principiile si regulile de moralitate ale Patriciei.
Rock pentru totdeauna / Rock of Ages
Cei doi indragostiti sunt interpretati de Julianne Hough (“Burlesque”) si debutantul Diego Boneta, in timp ce distributia filmului este completata de nume consacrate ale cinematografiei internationale: Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin si Tom Cruise.
Din 22 iunie, Rock pentru totdeauna / Rock of Ages, la Hollywood Multiplex.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!