Revista Unica august 2018, cea mai bună sursă de inspirație estivală

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 17:35
Revista Unica august 2018 o are pe copertă pe cântăreața Feli, însărcinată cu o fetiță mult-așteptată. Revista conține multe alte articole interesante și interviuri cu vedete precum Adela Popescu, Catrinel Sandu, David Garrett sau familia Lorena și George Buhnici. Găsești Unica august 2018 la chioșcurile de presă începând cu 25 iulie 2018 - e lectura ideală în concediu!

Feli are o carieră muzicală în ascensiune, cu o vară plină de concerte, este îndrăgostită și fericită, mai ales că în noiembrie va deveni mamă. Află din paginile revistei cum povestea sarcinii artistei și care este primul cadou pe care i l-a pregătit fetiței sale.

O mai ții minte pe Catrinel Sandu? În urmă cu câțiva ani, se căsătorea cu tenismenul Gabriel Trifu și se stabileau în Statele Unite… Ce s-a întâmplat cu blondina sexy și dansatore extraordinară poți afla exclusiv din numărul de august al revistei!

Te invităm să citești o nouă “porție” de confesiuni semnate Ana Morodan, care te vor face s-o iubești pe “contesă” pentru sinceritatea ei, dar și poveștile a trei femei care și-au găsit calea, vocația ceva mai târziu, începând o a doua carieră care să le împlinească visurile.

Tot în numărul de august al revistei poți citi despre uimitoarea locuință a familiei Lorena și George Buhnici, un unicat în arhitectura românească, de o funcționalitate nemaivăzută.

În materie de modă, ultima lună de vară “se asortează” cu piese vestimentare în stil navy sau cu tematică printată, iar la capitolul frumusețe, beauty editorul Unica a adunat o colecție excelentă de ponturi de machiaj și a întocmit o listă a celor mai potente ingrediente antiaging din cosmeticele actuale.

Iar dacă ești curios să afli cum a fost la cea mai recentă ediție a Atelierelor de Idei Unica sau la petrecerea revistei ținută de solstițiu pe terasa ParkLake, ți-am pregătit cronici bogat ilustrate.

Unica de august apare la chioșcurile de presă pe 25 iulie 2018.

O parte din tirajul revistei conține un cadou special (cea mai nouă mască de păr de la Loncolor), la prețul de 12,99 lei (revistă+produs cosmetic).

S-ar putea să te intereseze și:

Inna, apariție de excepție pe coperta Unica iulie 2018

Feli Donose despre sarcină: „Nașterea este una dintre cele mai mari frici din viața mea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro