360 de reclame la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

De Nicoleta Galeteanu pe

Cu nu mai puţin de 360 de reclame comice şi dramatice din toată lumea, Noaptea Devoratorilor de Publicitate va difuza sâmbătă, începând cu ora 22.00, cea mai lungă pauză publicitară de peste an…
an în cadrul unui show special, care va dura nu mai puţin de cinci ore la Sala Palatului din Bucureşti.

Desfăşurat anual, evenimentul cuprinde cea mai bună colecţie de spoturi tv din toată lumea, ediţia din acest prezentând „devoratorilor” de publicitate producţii publicitare de 30 de secunde adunate din 54 de ţări din toate colţurile lumii.

Un real spectacol de cinema şi divertisment, Noaptea Devoratorilor de Publicitate atrage an de an mii de fani ai proiecţiilor de reclame.

Ideea evenimentului este inspirată din povestea unui copil de zece ani, pasionat de reclame şi colecţionar de casete cu spoturi publicitare.

Reuşind să adune spoturi din toată lumea, Jean Marie Boursicot şi-a prezentat impresionanta colecţie, de 700 de mii de piese, în 1973, în cadrul unui spectacol intitulat „La Nuit des Publivores.

Succesul acestei iniţiative inedite a venit imediat: timp de treizeci de ani, spectacolul a fost reprezentat anual în peste patruzeci de ţări de pe toate continentele.

Anul acesta evenimentul a ajuns la a 29-a ediţie. Preţul unui bilet este de 35 de lei şi poate fi achizitionat din reţeaua Eventim.

Foto: Shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro