Reamonn, în deschidere la Aerosmith

De Nicoleta Galeteanu, pe

O nouă surpriză te aşteaptă în această vară pe scenele din Capitală. Trupa Reamonn, cunoscută fanilor mai ales pentru hiturile „Supergirl” şi „Tonight” va cânta…
  … în deschiderea concertului Aerosmith din 18 iunie, de la Romexpo.
 
Reamonn revine în România pentru a treia oară, după ce a mai concertat în Bucureşti, la B’estival 2007 şi la Sibiu, la petrecerea de revelion 2007-2008.  
 
Potrivit organizatorilor, pe 18 iunie, aceştia vor deschide spectacolul pe care Aerosmith îl va susţine la Romexpo.  
 
Reamonn vine din Germania şi a luat naştere în 1998, iar stilul muzical al grupului combină elemente de rock alternativ şi folk.  
 
Membrii trupei sunt Uwe Bossert (chitară), Mike „Gomezz” Gommeringer (percuţie), Philipp „Phil” Rauenbusch (chitară bass), Sebastian „Sebi” Padotzke (clape, saxofon) şi irlandezul Reamonn Garvey.
 
Primul lor material discografic, „Tuesday” (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp după lansare, iar piesă „Supergirl” a ajuns în top zece în întreagă Europa.  
 Printre cele mai cunoscute albume se număra Dream No. 7″ (2001), „Beautiful Sky” (2003) sau albumul Raise your hands” (2004).  
 
Biletele la concertul Aerosmith, cu Reamonn în deschidere, se găsesc la magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi pe site-ul eventim.ro.  

Preţul unui tichet este de 140 lei (Gazon B), 190 lei (gazon A), 330 lei (Golden Ring) sau 590 lei (tribună VIP).  
 
Biletele pot fi achiziţionate şi în trei rate lunare prin Card Avantaj din sediul Eventim (str. Grigore Alexandrescu, nr. 56).  

Ascultă una dintre cele mai frumoase piese ale trupei – Tonight.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!