Reacția unei mame când fiul ei de 12 ani a recunoscut că este gay

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 14:41

În ziua când împlinea 12 ani, fiul meu mi-a trimis un SMS. Spunea simplu: sunt gay”, așa își începe mama povestea care a devenit virală. Dacă unii părinții ar fi șocați să primească o asemenea vestea, femeia a avut o reacție cât se poate de naturală, răspunzându-i cu un alt mesaj simplu: ”OK, dragul meu. Te iubesc”.

Joleen Crosta, o fotografă din statul american Georgia, și-a spus povestea prin intermediul paginii de facebook Love What Matters.

”Băiețelul meu dulce și sociabil mi-a spus adevărul în ziua când a împlinit 12 ani. Dar noi am știut întotdeauna. Chiar la o vârstă așa de fragedă, am observat lucrurile mici pe care le făcea și felul cum se juca. Băiatul nostru a fost mereu mai feminin în gesturi și uneori copiii râdeau de el. Dar a fost mereu puternic și nu a lăsat cuvintele lor să-l supere. Eram așa de mândră de tânărul care devenea.

Copiii de la școală au început să observe că este diferit și îl tachinau îngrozitor. Îi spuneau tot felul de cuvitne urâte. Nici nu îmi închipuiau că acești copii pot fi atât de răi cu un băiat așa de dulce, cu băiatul meu. Nu îmi venea să cred ce cuvinte i se spun. Deci el se poartă mai feminin. Și ce? Are mai multe prietene decât prieteni, și ce? Asta nu înseamnă că e gay, îmi spuneam eu. În adâncul sufletului am știut mereu că fiul meu este gay, dar nu credeam că el știe ce înseamnă asta.

Acum, după ani de zile, copilul meu a simțit că poate să-mi spună. Un mesaj din două cuvinte simple: sunt gay. I-am răspuns cu două cuvinte la fel de simple: te iubesc. Am mers la el să vorbim, dar când m-a văzut a început să plângă. Și eu la fel. Am fost așa mândră de el. Știa cine este și a avut curajul să o spună. Ne-am îmbrățișat și i-am spus că îi iubesc și o să-l susțin. În curând a venit și tatăl lui și a urmat încă o îmbrățișare lungă.

Am știut mereu, dar pentru mine a fost o mare bucurie să văd că băiatul meu se simte ușurat, să văd că se simte în siguranță lângă noi, că se simte iubit așa cum este. Știu că ne așteaptă un drum lung, că nu vor fi doar momente fericite. Dar vreau ca băiatul meu să știe că nu este singur, că îl voi susține orice ar fi.”

Foto: Joleen Crosta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!