Ce vezi de Crăciun la televizor

De Nicoleta Galeteanu, pe

Filme cu Moş Crăciun, concerte de colinde, emisiuni tematice şi show-uri comice, programul televiziunilor pentru sărbători propune ediţii speciale pentru cei…
… care se adună de Crăciun acasă cu familia.

Iată ce poţi urmări în faţa micului ecran pe posturile importante de televiziune în acest an.

Concerte live şi glume din Ţara Glumelor la Pro TV

Pro TV s-a asigurat că va sparge audienţa şi de sărbători, aşa că va transmite în direct concertul extraordinar susţinut de  Ştefan Bănică Jr. în Ajunul Crăciunului, la Sala Palatului.

Muzică live, lumini şi efecte pirotehnice, timp de două ore, poţi vedea un show complet de două ore direct din fotoliul din sufragerie. Concertul tradiţional „Super-Love” începe, atât pentru spectatori, cât şi pentru telespectatori, de la ora 23.30.

În prima zi de Crăciun (sâmbătă), Cătălin Măruţă s-a pregătit cu o ediţie specială a emisiunii „Happy Hour” (17.00), când îl poţi asculta, într-o interpretare de excepţie, pe cel mai cunoscut tenor român, Costel Busuioc. Şi, cum nici colindele nu trebuie să lipsească, interpreţii de muzică tradiţională invitaţi te vor colinda cu cele mai frumoase colinde de Crăciun.

Duminică seară, comicii de la „Land of Jokes” ajung în Ţara Glumelor cu sania trasă de renul Rudolf, aşa că glume vor fi la ele acasă de sărbători, dar nici ştirile despre Bianca Drăguşanu şi Ion Iliescu nu vor fi trecute cu vederea.

În cea de-a treia zi de Crăciun, Pro TV va difuza filmul „Liga”, începând cu ora 20.30, în care aventurierul Allan Quatermain (Sean Connery), Căpitanul Nemo, omul invizibil Rodney Skinner (Tony Curran), agentul secret Tom Sawyer (Shane West), vampira Mina Harker (Peta Wilson) trebuie să salveze lumea.

Steve Vai şi actori celebri la TVR 1

Televiziunea naţională s-a pregătit cu emisiuni şi filme foarte bune de Crăciun. Vineri, în seara de Ajun, TVR 1 te invită să vezi ediţia specială „O dată-n viaţă”, în care actriţa Stela Popescu va sărbători alături de telespectatori cea de-a 75-a aniversare, de la ora 21.00.

Sâmbătă, Mircea Radu rămâne alături de publicul său la o ediţie de sărbătoare a emisiunii „ÎnTrecerea anilor”. de la ora ora 21.10. Printre invitaţii emisiunii se numără membrii trupei Touch and Go, Ion Dichiseanu, Aurelian Temişan, Ilie Dumitrescu şi Monica Anghel. Nu vor lipsi Moş Crăciun şi Moş Gerilă, interpretaţi de Mircea Radu, respectiv Bogdan Talaşman.

Duminică, îţi recomandăm una dintre cele mai bune emisiuni culturale româneşti. Începând cu ora 22.55, Cătălin Ştefănescu oferă „Garantat 100%” un cadou de Crăciun special: Steve Vai, unul dintre cei mai buni chiarişti ai lumii.

Iar luni, Juliette Binoche vine pe micile noastre ecrane în seara de 27 decembrie, de la ora 23.10, alături de Romain Duris în pelicula „Paris”. Filmul spune povestea unui dansator profesionist care este obligat să renunţe la meseria sa din cauza unei boli cardiace grave şi acum aşteaptă să i se găsească un donator.

Consultă şi alte programe speciale de Crăciun la televizor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!