Ce filme vezi în decembrie în cinematografe

De Nicoleta Galeteanu pe

Cinematografele propun pentru vizionare cele mai noi premiere ale anului, deloc de neglijat. Află care sunt cele mai bune filme le lunii decembrie pe care…
 … unica.ro le recomandă.

Iute ca glonţul

De un real calibru, actorul Dwayne Johnson este mai iute ca glonţul şi în cel mai recent film al regizorului Phil Joanou.

Obsedat să răzbune moartea fratelui său, ucis într-un jaf sabotat, Driver este hotărât să îşi facă dreptate pe cont propriu, aşa că vizitează rând pe rând presupuşii vinovaţi. Numai că lista lui pare să fie incompletă…

Spărgătorul de nuci 3D

O premieră mult aşteptată, văzută până acum doar pe scenele teatrelor, „Spărgătorul de nuci”, în regia regizorului rus Andrei Konchalovski, intră pe 3 decembrie şi pe marile ecrane din România.
 
Mary (Elle Fanning), o fetiţă de 9 ani, primeşte în ajunul sărbătorilor de iarnă de la unchiului său un dar nepreţuit: un spărgător de nuci fermecat.  

Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori de zi

Cea de-a treia parte a trilogiei „Cronicile din Narnia” se anunţă una reuşită, după ce primele două au fost suspectate de critici ca fiind desene pentru copii.

Prin urmare, eroii au crescut, iar acum problemele lor sunt altele. La fel şi aventurile celor trei – Lucy şi Edmund Pevensie şi Eustace – în ţinuturile neexplorate din Narnia. Lansarea filmului este programată pentru 10 decembrie.

Află în continuare ce alte premiere aduc cinematografele în luna decembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat