La pescuit în deşert / Salmon Fishing in the Yemen

De PR, pe

Filmul spune povestea lui Fred Jones (Ewan McGregor), un om de ştiinţă specializat în piscicultură care are o căsnicie lipsită de dragoste şi a cărui lume este complet bulversată…
… atunci când este însărcinat să supervizeze un proiect despre care el crede că este de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor în aridele văi ale Yemenului. Cel din spatele acestei nebunii este însuşi şeicul Yemenului (Amr Waked), care este pasionat de pescuitul sportiv pe care îl practică pe proprietatea sa din Scoţia şi care crede că poate să-şi ducă hobby-ul înapoi acasă, sperând ca acest lucru să aducă linişte şi pace într-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.

Atunci când Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas) purtătorul de cuvânt al primului ministru află de planul şeicului, ea profită de oportunitatea de a exploata acestă poveste interesantă şi de bun augur, reuşind totodată să îndepărteze atenţia publică de la recentele eşecuri ale guvernului.
La pescuit în deşert / Salmon Fishing in the Yemen
Presiunea este mare, astfel că, pentru a asigura succesul acestui plan, Maxwell îl numeşte pe Fred la conducerea proiectului, el fiind ajutat de Harriet (Emily Blunt), energica reprezentantă a şeicului. Pe parcursul călătoriei lui Fred, intransigenţa acestuia începe să dispară; el este de-a dreptul fermecat de persoana şeicului şi începe să cedeze în faţa planului său, deschizându-se în acelaşi timp şi faţă de atrăgătoarea Harriet.

În regia lui Lasse Hallstrom şi având o distribuţie de excepţie formată din: Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas şi Amr Waked, comedia La pescuit în deşert / Salmon Fishing in the Yemen va putea fi vizionată începând de vineri, 6 aprilie, la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.
La pescuit în deşert / Salmon Fishing in the Yemen
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!