J.Edgar

De-a lungul vieţii sale, J. Edgar Hoover avea să devină cel mai puternic om din culisele scenei politice a Statelor Unite ale Americii.
În calitate de şef al FBI-ului, timp de aproape 50 de ani, nimic nu i-a stat în cale, pentru a-şi proteja ţara. Rezistând schimbării a 8 preşedinţi şi desfăşurării a 3 războaie, Hoover a luptat cu disperare pentru prevenirea pericolelor care îi vizau ţara, luând atitudine chiar şi în faţa falselor ameninţări.
Cu toate că metodele lui erau pe cât de nemiloase, pe atât de eroice, Hoover îşi găsea de fapt plăcerea în stârnirea admiraţiei celor din jurul său.
Leonardo DiCaprio in J. Edgar
Un om care ştia să preţuiască secretele, în special pe cele ale altora, Hoover nu s-a temut niciodată să folosească informaţiile pe care le avea, chiar împotriva conducătorilor ţării. Înţelegând că informaţia înseamnă putere şi ca frica poate genera multiple oportunităţi, şeful FBI-ului a recurs la această strategie pentru a obţine o influentă fără precedent şi o reputaţie formidabilă, aproape de neatins.
Leonardo DiCaprio in J. Edgar
În regia lui Clint Eastwood şi cu o distribuţie condusă de Leonardo DiCaprio, alături de care îi mai întâlnim pe: Armie Hammer, Naomi Watts, Josh Lucas şi Josh Hamilton, biografia J. Edgar / J.Edgar va putea fi vizionată începând de vineri, 20 ianuarie, la Hollywood Multiplex.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!