Poze MasterChef: Concurenţii gătesc la botezul fetiţei lui Mihai Petre

De Unica.ro, pe

Saptamana aceasta concurentii de la “MasterChef” trebuie sa se miste cu talent! Botezul fetitei lui Mihai Petre a fost pe mana lor la capitolul gastronomie, astfel ca celor ramasi in competitia de la Pro Tv le-a revenit dificila sarcina de a gati pentru vedete precum Andra, Pavel Bartos si familia, Nea Marin, Dana Rogoz, Adela Popescu si Radu Vilcan, Laura Cosoi, Stefan Banica, Nicoleta Luciu sau Edi Stancu si baletul pe care il coordoneaza.
Sub atenta observatie a celor trei jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, care au supravegheat totul pentru ca papilele gustative ale invitatilor sa fie pe deplin rasfatate, concurentii “MasterChef” au avut dificila misiune de a pregati in bucataria profesionista de cinci stele de la Howard Johnson meniuri rafinate si mai mult decat alese pentru aproape 200 de invitati.
masterchef la botezul lui mihai petre
Elwira si Mihai, alaturi de fetita lor Catinca, si-au asteptat toti prietenii la unul dintre cele mai frumoase si importante evenimente din viata lor.Telespectatorii Pro Tv vor vedea in editia “MasterChef” de martea aceasta ce preparate sofisticate au pus pe masa concurentii si cum s-au descurcat ei in bucatarie.
Impartiti in doua echipe, rosie si albastra, concurentii vor avea de trecut proba de foc a botezului, cea mai grea de pana acum, care pune pe umerii lor o uriasa responsabilitate: succesul sau, dimpotriva, esecul unei petreceri, al unui eveniment extrem de important pentru Mihai Petre si sotia sa. Cei trei jurati ii vor sfatui inca de la inceput sa aiba in vedere ca timpii morti duc doar la panica si stres, iar fiecare gest individualist va naste un esec pentru ca succesul unui astfel de eveniment sta in lucrul in echipa.
masterchef la botezul lui mihai petre
Ce meniuri au de bifat concurentii, cum au facut ei fata stresului si presiunii acestei probe, in timpul careia au aflat pe pielea lor ce inseamna sa nu aiba timp sa respire, dar si cum au petrecut vedetele la botez, telespectatorii vor descoperi marti de la 20.30, pe Pro Tv.
Tot in editia de marti, juratii au inca o misiune pentru concurenti: in platoul “MasterChef” va sosi un grup de copii orfani pentru care concurentii trebuie sa gateasca farfurii gustoase, care sa le aduca o bucurie micutilor. Pentru cei mai multi dintre concurenti bucuria de a gati a inceput inca din copilarie, cand erau fascinati de minunile pe care mamele si bunicile lor le faceau in bucatarie.
masterchef la botezul lui mihai petre
Acum, provocarea juratilor este ca ei sa-si aminteasca de ani icopilariei si de bucuria pe care o simteau ori de cate ori erau rasfatati cu bunatati culinare, bucurie pe care acum e randul lor sa o imparta altor copii mai putin norocosi. Concurentii vor simti pe pielea lor ca a gati pentru orfani nu e o joaca de copii.
Bucuria si mandria de a aduce zambetul pe chipul acestor copii vor fi insa dublate de presiunea probei si de faptul ca ochii necrutatori ai juratilorc auta intotdeauna motive pentru eliminari.
masterchef la botezul lui mihai petre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro