Poze haioase: Dalma Kovacs are doi dihori

De Unica.ro pe

Dalma Kovacs, concurentă în cel de-al patrulea sezon “Te cunosc de undeva?”, are două animale de companie inedite: nişte dihori foarte haioşi.
După cum ea a mărturisit, dihorii sunt cei care îi păzesc casa în zilele în care este plecată. “Sunt o combinaţie între câine şi pisică. Sunt foarte jucăuşi, ne iau de degete, ne lasă să-i mângâiem, ascund lucruri prin casă şi îşi fac vizuine sub canapea.
Frumoasa artistă are hamuri speciale pentru animăluţele ei de companie, cu ajutorul cărora le plimbă prin parc. Este foarte ataşată de cei doi dihori ai ei, motiv pentru care le-a amenajat special o camera a lor. Dalma petrece mult timp jucându-se cu Ursula şi Chilly-Willy.
Poze haioase: Dalma Kovacs are doi dihori
Îmi sunt foarte dragi şi, în plus, trebuie să mă joc mereu cu ei, altfel intră în depresie. Sunt nişte animale care se ataşează foarte mult de oameni.” A existat totuşi un moment în care Dalma a crezut că va rămâne cu un singur dihor, şi asta pentru că unul dintre ei a căzut de la etajul al treilea, direct pe pe ciment. Totul s-a terminat doar cu o sperietură, după ce medicul veterinar a confirmat faptul că dihorul neastâmpărat nu a păţit nimic grav.
Pe Dalma o puteţi urmări la “Te cunosc de undeva?”, emisiune prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, în fiecare sâmbătă, începând din 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Ea le-a promis telespectatorilor că va avea transformări spectaculoase alături de Maria Buză, Pepe, Anda Adam, Ellie White, Matteo, Mike Diamondz şi Jean de la Craiova.
Poze haioase: Dalma Kovacs are doi dihori

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro