Poze: animale haioase care au devenit celebre

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 august 2020, 15:34

Aceste animale haiose au devenit celebre după ce pozele lor făcut înconjurul lumii. Vezi pozele cu animalele şi citeşte poveştile lor!
Acest leuţ dintr-o rezervaţie din Africa de Sud a devenit vedetă după ce a avut „onoarea” să facă o poză cu Rihanna. Aflată în turneu la Johannesburg, artista nu a ratat ocazia de a vizita o rezervaţie naturală, unde a putut chiar să se joace cu un pui de leu adorabil.
Ursuleţii de mai jos, împreună cu mama lor, îşi tot făceau drum prin grădina unui bărbat de SUA, aşa că acesta s-a gândit să-i pozeze în ipostaze mai puţin obişnuite. Le-a pus în grădină câteva obiecte de decor şi i-a lăsat să se joace în voie cu ele, în timp ce el făcea poze. Curioşi, ursuleţii s-au jucat cu un pian, cu un aparat foto, s-au aşezat pe fotoliu şi chiar s-au admirat într-o oglindă.
Poze: animale haioase care au devenit celebre
Dacă alte femei de vâsta ei fac o pasiune pentru pisici, Deborah Cipriani, adoră sconcşii, chiar dacă aceştia nu au o reputaţie prea plăcută. Femeia conduce singurul centru pentru sconcşi domestici din SUA şi adoptă periodic câte unul care are nevoie de stăpân. Deocamdată are 50 de exemplare pe care le iubeşte la nebunie şi nu vrea să se oprească aici. Ea se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 4:30 ca să aibă timp pentru protejaţii ei înainte să plece la serviciu.
Poze: animale haioase care au devenit celebre
Animalul haios din imaginea de mai jos este o vulpe fennec, un animal exotic, care trăieşte de obicei în deşert. Însă acest exemplar, pe nume Pika, adoră să.şi petreacă timpul în barul stăpânului. Prima dată a mers acolo la o întâlnire a iubitorilor de animale exotice, dar i-a plăcut atât de mult, încât acum este client fidel.
Poze: animale haioase care au devenit celebre
Lemurul Liam şi puiul de cangur Love Bug s-au împrietenit în casa unei americance care a deschis o grădină zoologică „altfel”. Animalele exotice se înţeleg între ele de minune, dar iubesc şi oamenii pentru că vizitatorii le pot mângâia în voie. Micuţul Love Bug se înţelege foarte bine şi cu pisica K.C.
Vezi mai multe poze cu animale în galeria foto. CLICK AICI!
Poze: animale haioase care au devenit celebre

Vezi care sunt cele mai mici animale din lume!

Poze: animale haioase care au devenit celebre
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!