Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

De Mihaela Dobre pe
12 țări. 15 zboruri cu avionul. Un trepied furat. Mii de kilometri parcurși. Toate acestea în doar 13 zile. Așa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte o experință curajoasă, trăită de o tânără după ce a aflat că are cancer de piele.

„Am căzut în gol de la 15 metri în timp ce escaladam Yosemite, am fost lovită de o mașină și diagnosticată cu cancer, toate acestea în decursul unei singure luni”, povestește Megan Sullivan.

Day 1: Chichen Itza #7wonders13days #livemorenow

A photo posted by Megan Sullivan (@megthelegend) on

Familia și prietenii i-au recomandat, în glumă, să facă rost de un balon în care să trăiască, pentru a evita astfel de probleme care nu încetau să apară. Astfel, Megan a avut un moment de revelație: în ciuda celor întâmplate, supraviețuise.

După cea mai grea lună din viața ei, a început să își regândească toată viața. Diagnosticul cumplit nu a intimidat-o pe tânăra de 31 de ani și a luat o decizie curajoasă: a decis să viziteze toate cele șapte minuni ale lumii în doar 13 zile. Scopul ei era să își trăiască viața la intensitate maximă.

Și-a strâns toate economiile și a cheltuit 3.000 de dolari, cazându-se la hotel doar cinci zile din cele 13. În rest, a profitat de drumurile lungi cu avionul pentru a se odihni.

„Am decis să văd toate cele 7 Minuni ale Lumii în doar 13 zile cu o nouă abordare: să îmi trăiesc viața mai intens”, spune Megan.

Megan Sullivan a ajuns la Chichen Itza, Machu Picchu, Cristo Redentor, Colosseum, Petra, Taj Mahal și Marele Zid Chinezesc. Tânăra continuă să călătorească, să se descopere pe sine și să învețe din toate experiențele pe care le trăiește. În prezent, ea se află pe muntele Everest.

Fear. My heart goes out to the millions impacted by the tragic acts of few. Silence emerges as I become desensitized by yet another attack on the news. I have been asking myself the question of what I can do at a time where terror has been made a commonplace as fear emerges and a country divided.* * A start… I will be kind. I will respect my neighbor. I will continue to travel and experience cultures foreign to me. I will open the door for a stranger. I will not mock beliefs that are not mine. I will listen. I will start a conversation in the elevator. I will poop. I will buy coffee for the person in line behind me. I will summit a mountain. I will believe in the good of everyone. I will not follow or post negativity. I will witness the birth of my new niece. I will smile. I will not speak words of hate.* * …I will not fear.

A photo posted by Megan Sullivan (@megthelegend) on

„Singurul regret pe care îl am este faptul că am ratat multe oportunități în viața mea și nu mi-am asumat șansele. Dar anul acesta mi s-a dat o șansă și mi-o voi asuma”, concluzionează Megan Sullivan.

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro