Pedichiura de care ai nevoie în această vară în funcție de zodie

De Adina Radu, pe

Vara este momentul perfect pentru o pedichiură ca la carte. E timpu să te gândești la ce culori vei purta pe unghiile de la picioare în acestă vară. În loc să stai 30 de minute să te decizi la salon ce culoare vrei pentru unghiile tale, m-am gândit să te ajut cu câteva sugestii legate de horoscop. Dacă ești pasionată de colorarea unghiilor sau de zodiacul verii 2016 vei găsi acest articol foarte interesant.

Berbec

Se anunță o vară plină de noroc în casa banilor. E timpul pentru investiții și călătorii. Fii gata de o dragoste nouă până pe 20 iunie. Ca pedichiură îți recomand să încerci auriul. Va arată superb pe pielea ta bronzată.

Taur

O vară luminoasă și plină de oportunități se anunță pentru nativele din Taur. Pregătește-te cu o pedichiură fresh albastră.

Gemeni

Vara asta înseamnă redecorare sau reorganizare pentru Gemeni. Vocalizează tot ce te deranjează, eliberează-te de stres. Un roz pentru unghiile de la picioare o să te ajute să treci peste toate.

Rac

Vara asta va fi o vară a reflecțiilor pentru nativa din Rac. Nu trăi în trecut, petrece mai mult timp cu familia și prietenii. Încearcă o pedichiura mov, îți va readuce optimismul.

A photo posted by @heels_toes_soles on

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!