(P) Vacanță de Rusalii în Delta Dunării de la numai 499 lei/persoană!

De Unica.ro, pe
Finalul lunii mai coincide cu cea mai frumoasă perioadă a primăverii pentru o excursie în Delta Dunării, iar Gulliver Delta Resort 3* Uzlina vine acum cu cea mai bună ofertă pentru un sejur de Rusalii, plecările din 24 și 27 mai... O excursie constând în transportul cu autocarul, transfer cu barca, 3 sau 4 nopți cazare, demipensiune tip bufet (care include cele mai renumite preparate tradiționale lipovenești), foc de tabără, acces la facilitățile hotelului etc. costă de la numai 499 lei/persoană! Acum poți achita și cu tichete de vacanță!

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este locul ideal pentru familiile cu copii și seniorii dornici de relaxare, grație poziției excelente în inima naturii la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina. Grădina generoasă plină de salcii plângătoare este numai bună pentru tolănit în hamac, piscina asigură răcoarea în zilele călduroase, pontoanele sunt perfecte pentru pescuit și admirat apusul, iar locul de joacă asigură distracția copiilor, la trambulină, leagăne, tobogane și căsuțe colorate.

Delta Dunarii

Peisaje unice surprinse la amurg

Lunile mai și iunie sunt ideale pentru vizite în Delta Dunării, pentru că acum poți să surprinzi lacurile pline de nuferi, lotuși și iriși de baltă aflați la prima înflorire pe acest an. Plimbă-te cu barca la amurg pentru a admira aceste monumente ale naturii și pentru a fotografia lacurile pictate în nuanțe de liliachiu.

(P) Vacanță de Rusalii în Delta Dunării de la numai 499 lei/persoană!

În această perioadă, numărul păsărilor sălbatice este în creștere, multe dintre ele se reîntorc din țările calde pentru a depune ouă, masculii îmbracă penajul nupțial, iar hoardele de pelicani comuni și creți își hrănesc puii abia ieșiți din ouă. Aproximativ 200 de specii de păsări pot fi observate la final de primăvară în Delta Dunării, prilej pentru sesiuni de birdwatching.

Un sejur la Gulliver Delta Resort poate fi ocazia perfectă să descoperi și cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Dacă mergi la Letea, acum ai șanse mult mai mari să observi hergheliile de cai sălbatici, păturile de lăcrămioare și orhidee sălbatice abia înflorite, dar și pădurea de stejari seculari care este inundată până la final de mai.

Escapadă la plajele de la Sulina și Sfântu Gheorghe

Vremea excelentă te îmbie la relaxare pe plajele sălbatice întinse la locul de întâlnire din Marea Neagră și Dunăre. Vizitează Sulina, fosta capitală a piraților și Sfântu Gheorghe, mica localitate lipovenească – cu atmosfera tradițională, peisajele unice și preparatele delicioasă pe bază de pește.

Un alt motiv pentru care o vacanță în Delta Dunării nu trebuie ratată în această perioadă, este că acum poți să admiri câmpurile de bujori sălbatici din Dobrogea. Tabloul pitoresc poate fi completat cu vizite opționale, de la Gulliver Delta Resort 3*, spre cele trei Mănăstiri: Celic Dere – cu Icoana care se curăță singură, Saon și Cocoș – celebră pentru impresionantele mozaicuri religioase.

La fel de interesantă poate fi și vizita la Martirionul de la Niculițel, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini, dar și la cele două cetăți medievale Istria și Enisala.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Rusalii – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Sejur Delta Dunării 5 zile – tarife de la 499 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 27 mai!

*Sejur Delta Dunării 4 zile – tarife de la 399 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 24 mai!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Tarif Special pentru plecările din *24 mai si 27 mai. Nou – acum poți achita și cu Vouchere de Vacanță! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!