(P) SuperChill School – Tradiție din percuție!

De Unica.ro, pe
SuperChill School este un proiect cultural care presupune înființarea unei școli artistice, proiectata sa se concentrează pe dezvoltarea copiiilor din punct de vedere muzical. 

Proiectul se adresează tuturor iubitorilor de artă, cu accent deosebit pe muzică. Superchill School doreste sa dezvolte o traditie in Romania prin indrumarea tinerilor pasionati de muzica, catre arta si cultura. Scoala își propune să vina în ajutorul copiilor care au drept pasiune instrumentele muzicale (percuția, în mod deosebit), contribuind astfel la constituirea celei mai mari trupe de percutionisti din Romania.

Încă de la o vârstă fragedă, e important ca un copil să își dezvolte simțurile din punct de vedere artistic, acest lucru ajutând foarte mult atât în conturarea unei personalități individuale puternice, cât și în ceea ce privește interacțiunea cu cei din jur. Lecțiile de percuție predate la SuperChill School sunt menite să introducă cursantul în istoria muzicii și cultura prin contactul direct cu instrumentele de percutie (surdo, repenique, jambe, premier, bongo, conga, timbales, timba, tamburina), ele fiind primele instrumente muzicale inca din Evul Mediu, care constituie baza unora dintre cele mai melodioase, cunoscute și apreciate stiluri muzicale la nivel mondial.

Servicii SuperChill School:

– Lecții de percuție pentru copii

– Cursurile școlii SuperChill vor fi altfel decât cele clasice, presărate cu veselie și voie bună, cu o stare de bine, SuperChill, de unde și motto-ul ‘Traditie din percutie’!

În momentul de fata, in Romania nu există o școală de muzică specializată pe instrumentele de percuție pentru copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!