(P) Evadează 5 zile în Delta Dunării – tarife de la numai 599 lei!

De Unica.ro pe
Delta Dunării este o destinație perfectă de explorat în miezul verii, mai ales dacă vrei să scapi de agitația marilor orașe și să te bucuri pentru câteva zile de natura luxuriantă. Profită de ofertele Ultra Last Minute de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina și rezervă acum un sejur de 5 zile la tarife de la numai 599 lei/persoană, valabil pentru plecarea din 29 iulie 2018!

Pachetele turistice includ cazare cu mese tip bufet (nu lipsesc preparatele tradiționale din pește), transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, și pot fi achitate și cu tichete de vacanță!

Delta Dunarii

Vacanță în familie la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina!

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este un hotel tradițional din inima deltei, ce se întinde pe 10.000 mp la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canal Uzlina. Familiile cu copii sau turiștii seniori găsesc aici numeroase facilități moderne pentru ca vacanța să fie una relaxantă. Grădina luxuriantă cu hamace și balansoare este locul perfect pentru citit în natură, în timp ce piscina generoasă asigură răcoarea în zilele fierbinți ale verii. Copiii găsesc aici un loc de joacă special amenajat, iar pasionații de pescuit pot practica această activitate direct de pe pontoanele hotelului.

Delta Dunarii

Colț de paradis pitoresc

Probabil știi deja că Delta Dunării este sigura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei. Flora și fauna unice o clasează în topul celor mai bogate regiuni din lume, după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos, tocmai de aceea a intrat în patrimoniul UNESCO încă din anul 1991. Perla României este înțesată de superlative și curiozități. Aici vei întâlni cea mai mare și compactă zonă de stufăriș de pe glob, cea mai mare colonie de păsări mixte din Europa, cea mai mare zonă piscicolă din România, cea mai nordică pădure subtropicală a bătrânului continent, iar lista poate continua…

Dintre toate bijuteriile naturale ale Deltei Dunării, apusurile sunt cu siguranță cele mai fascinante. Pornește cu barca pe lacuri și canale pentru a admira spectacolul naturii când peisajele se transformă în roșu, oranj și liliachiu, iar păsările sălbatice ce dau în spectacol pe cerul senin. Aventurează-te pe dunele de nisip de la Letea unde vei observa și caii sălbatici sau relaxează-te la soare pe nisipurile fine ale plajelor sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur Delta pentru Seniori – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa.

*Sejur Delta pentru toti – tarife de la 699 lei/persoana – demipensiune si de la 799 lei/persoana – pensiune completa.

Servicii incluse: 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Oferta Speciala valabila pentru plecarea din 29 iulie 2018! Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat