Ozzy Osbourne, în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Legenda muzicii rock a anilor ’70, britanicul Ozzy Osbourne va cânta pentru prima dată pe o scenă românească în toamana acestui an. Angajat într-un amplu …
… circuit de 18 luni rockerul va concerta pe 2 octombrie în România, pe scena Zone Arena din Capitală, potrivit organizatorilor Fun Time Production.
 
Artistul îşi promovează cel mai nou material discografic intitulat „Scream” – redenumit ulterior după „Soul Sucka”, ca urmare a reacţiilor negative din partea fanilor -, care va fi lansat pe 15 iunie.  
 
După o pauză de trei ani, în care fanii au aşteptat cu sufletul la gură revenirea artistului, „Scream” promite să fie un nou succes în topurile americane, şi nu numai, albumul marcând şi „demonstraţii de chitară” ale noului membru al trupei, Gus G.
 
Primul single de pe noul material discografic, „Let me hear you scream”, lansat în urmă cu două zile pe postul de televiziune CBS, a primit deja aprecierile pozitive ale fanilor săi.
 
În vârstă de 61 de ani, Ozzy Osbourne s-a lansat în trupa britanică Black Sabbath, formaţie cu care a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.
 
„Let It Die”, „Diggin Me Down” şi „Soul Sucka” sunt primele piese înregistrate pe album, fiind completate apoi de „Fearless”, „I Want It All”, „Time”, „Crucify” and „I Love You All.”
 
Spectacolul, care se anunţă unul incendiar, va avea loc la Zone Arena, din zona Floreasca, preţul biletelor urmând să fie anunţat în perioada următoare.  

Ascultă prima melodie extrasă de pe noul album „Scream”, „Let Me Hear You Scream”.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro