„Oameni mari şi fără minte”, o comedie despre trecutul regăsit

De Unica.ro, pe

Au trecut treizeci de ani de când cei cinci buni prieteni: Lenny, Rob, Eric, Kurt şi Marcus nu s-au mai văzut. Adică din ziua absolvirii liceului. Acum, cu trista ocazia a funeraliilor…
fostului lor antrenor de baschet, cei cinci s-au întors, împreună cu soţiile lor, în oraşul natal.

Reunindu-se cu prilejul acestui eveniment trist, după atâţia ani de despărţire, grupul celor cinci amici decide să petreaca un sfârşit de săptămână plăcut la casa de pe lac, în care sărbătoriseră cu ani în urmă câştigarea campionatului de către echipa lor de baschet, convinşi fiind că acesta este cel mai potrivit mod de a celebra viaţa şi cariera regretatului antrenor.

Întrucât revederea lor coincide cu ziua de 4 iulie, sărbătoarea naţională a Statelor Unite ale Americii, …împreună cu familiile lor rememorează aventurile din trecut şi intră în tot felul de încurcături amuzante în prezent.

Astfel, reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci prieteni descoperă că a îmbatrani nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi.

Filmul este în regia lui Dennis Dugan,şi îi are ca protagonişti Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade şi Rob Schneider.

Oameni mari şi fără minte / Grown Ups
cu va putea fi vizionat începând de vineri, 27 august la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro