O tânără a slăbit 60 de kilograme pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Cum arată acum

De Amelia Matei pe
Alvina Rayne, o femeie în vârstă de 32 de ani din SUA, a reușit să slăbească 60 de kilograme într-un timp record, pentru a se răzbuna pe fostul iubit, care a jignit-o în legătură  cu greutatea ei.

Citește și – Scrisoarea unei femei plinuțe către corpul său

Alvina s-a simțit extrem de afectată după ce fostul ei iubit i-a spus în timpul unei cerți că este grasă, urâtă și că nu o dorește niciun bărbat. La vremea aceea, femeia cântărea 130 de kilograme și consuma în jur de 5000 de calorii pe zi.

În 2009, Alvina a decis să se despartă de iubitul ei și să își schimbe complet stilul de viață. A renunțat la mâncarea în exces și a început să facă sport, reușind astfel să slăbească 60 de kilograme. Cu toate că fostul ei iubit a încercat să se împace cu ea, Alvina l-a refuzat și și-a refăcut viața alături de Sacha, un bărbat în vârstă de 32 de ani cu care are doi copii.

Alvina, care este și vlogger, își amintește de clipele petrecute alături de fostul iubit: „Îmi amintesc că fostul meu iubit îmi spunea după fiecare ceartă că dacă îl părăsesc, nu se va uita niciun bărbat la mine pentru că sunt grasă și urâtă”.

„Îmi spunea că nu o să slăbesc niciodată, iar asta m-a ambiționat și mai tare să scap de kilogramele în plus”, a conchis Alvina Rayne.

Citește și – A slăbit 35 de kilograme, făcând un singur lucru înainte de culcare

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro