O poză cu ea a devenit virală și tot globul a râs. Ce nu au știut oamenii despre această femeie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 noiembrie 2017, 13:08
Cu câțiva ani în urmă, tot globul a râs de Jennifer, după ce o poză cu ea a devenit virală. Femeia a mers la cumpărături în fotoliul rulant, dar acesta s-a înclinat prea mult și ea a căzut în magazin. Imaginea surprinsă de un alt client al supermarketului a stârnit multe reacții. Cei mai mulți oameni au judecat-o pe Jennifer, crezând că este prea leneșă să meargă în picioare, motiv pentru care s-ar fi și îngrășat.

De fapt, realitatea este alta, iar femeia și-a spus povestea pe rețeaua socială Quora, cerându-le cititorilor să nu mai judece atât de ușor.

”Oamenii cred că o femeie grasă a căzut deoarece a fost prea leneșă ca să se ridice să ia un produs de pe raft”, începe Jennifer.

”Am o problemă la coloană. Se numește spondilolisteză. La unii oameni nu dă niciun simptom. La alții poate da dureri de spate, de la ușoare la foarte puternice. Cel mai comun simptom constă în amorțeală a picioarelor. În cazul meu este cu atât mai gravă cu cât stau mai mult în picioare.”

”De asemenea, sunt obeză, ceea ce nu mă ajută deloc cu problema de la coloană. Din cauza bolii mele psihice am folosit mâncarea ca refugiu. Mă lupt zilnic ca să slăbesc și m-am înscris la o sală de fitness.”

”În ziua când a fost făcută poza, mă simțeam foarte rău psihic. Aveam și dureri și amorțeli la picioare. Am plecat la cumpărături și am vrut să iau o cutie de suc pentru soțul meu, iar fotoliul rulant s-a înclinat. Mi s-a părut că văd un blitz de cameră foto și am auzit niște fete râzând. Nu am băgat în seamă pentru că m-am obișnuit să aud oamenii cum râd de mine.”

”Câteva luni mai târziu am văzut poza pe un site. Am văzut-o apoi și în alte locuri alături de texte care spun povești false. Mă bucur doar că în poză nu mi se vede fața.”

”Vă spun toate astea ca să înțelegeți că nu e deloc amuzant să faceți glume pe seama persoanelor cu dizabilități. Chiar dacă nu îmi vedeți handicapul, este este real. Așa că data viitoare când faceți poze și râdeți de un om, gândiți-vă că nu știți nimic despre omul ală și despre greutățile cu care se luptă zi de zi.”

Foto: Jennifer Knapp Wilkinson / Quora.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro