O fetiță i-a scris un e-mail adorabil veterinarului când a observat că pisica ei a băut lapte cu căpșuni

De Adina Radu, pe
Un animal poate deveni cel mai bun prieten al unui copil. Copilul devine mai responsabil și mai atent alături de un animal, fie că este un cățel, o pisică sau un hamster.

Maggie și pisica ei, Shadow se uitau la televizor când pisicuța a decis că vrea să guste din laptele cu căpșuni pe care îl bea stăpâna ei. Foarte speriată, Maggie a mers la calculator și a scris un e-mail unui cabinet veterinar pentru a cere ajutorul.

E-mailul adorabil a fost citit de mii de oameni.

“Bună,

Pisica mea, Shadow se uita la televizior cu mine și a băut puțin din laptele meu cu căpșuni. Era pe masă și a băut când nu eram eu atentă.

Mi-e frică să nu o afecteze pentru că nu știu dacă a mai băut vreodată lapte sau lapte cu căpșuni.

Mi-e frică pentru că sunt singura care sunt trează. Eu am doar 12 ani jumate și nu știu ce să fac. Vă rog să mă ajutați”

E-mailul a fost trimis în jur de ora 8 dimineața, deci putem presupune că Maggie s-a trezit de dimineață pentru a se uita la desene alături de pisica ei.

Laura, veterinarul care a răspuns e-mailului a decis să îl facă public pentru a o lăuda pe micuță pentru responsabilitatea de care a dat dovadă.

“Dragă Maggie,

Îmi pare rău că nu ți-am răspuns mai devreme. Îți mulțumesc că ești un stăpân responsabil și că te preocupă sănătatea pisicii tale. Am vești bune! Nu ai de ce să îți faci griji! Deși, laptele nu este cel mai bun aliment pentru o pisicuță, în cantități mici nu poate să-i facă rău. Eu nu aș mai lăsa-o să mai guste din laptele meu.

Dacă observi că pisicuța ta vomită sau are diaree, anunță pe mama sau pe tata pentru ca ei să facă o programare la medicul veterinar pentru Shadow.”

Sursa foto 123rf

Citește și O pisică s-a întors acasă cu un bilet misterios ascuns în zgardă

Citește și L-a văzut când a călcat o pisică cu mașina, așa că l-a urmarit. Nu știa că urma să salveze o altă viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!