O femeie a murit după ce a rămas blocată într-o cutie de metal

De Oana Dinu pe
Femeia a rămas blocată în cutia destinată hainelor donate, amplasată pe stradă, iar salvatorii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

Pompierii au fost nevoiți să taie cutia de metal pentru descarcerare, dar în ciuda eforturilor făcute de paramedici pentru a o salva, femeia a fost declarată decedată, conform metro.co.uk.

Poliția din Toronto, Canada, unde s-a petrecut incidentul, crede că acesta a fost un accident și nu este vorba despre o moarte suspectă.

Cutiile, proiectate pentru a nu putea fi jefuite, sunt adevărate capcane ale morții, din moment ce, pe lângă femeia de 35 de ani, alți șapte canadieni și-au găsit sfârșitul astfel, în ultimii 4 ani.

În 2017, o femeie din Pennsylvania, SUA, a murit după ce scaunul pe care îl folosea pentru a ajunge să deschidă cutia a cedat și brațul i-a rămas blocat în clapa de acces.

Mulți oameni săraci sau fără locuință iau haine din aceste cutii atunci când temperaturile scad sub pragul de îngheț sau încearcă să se adăpostească în ele.

„Renunțați la ele și găsiți un designer care să le reproiecteze” a declarat Loretta Sundstrom, a cărei fiică a rămas blocată într-o astfel de cutie.

Sursă foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro