Cel mai nou sezon din “Dallas” din 12 ianuarie la TV

Cel mai iubit serial de televiziune din toate timpurile, “Dallas” revine în România cu un sezon.
Din 12 ianuarie povestea familiei Ewing se întoarce cu cele mai recente episoade dar și personaje noi care vor cuceri publicul.
J.R, Sue Ellen, Bobby vor aduce intriga de familie, suspansul dar și noi provocări în cel mai nou sezon al serialului fenomen difuzat din această lună la Antena 1.
Între 1978–1991 „Dallas” era singurul serial pentru care milioane de oameni se opreau din activitate și urmăreau povestea familiei Ewing cu sufletul la gură. Momentul împușcării lui J.R. a fost unul dintre cele mai urmărite din istoria televiziunii.
Din distribuția noului sezon nu lipsesc o parte din personajele care au făcut din Dallas cel mai iubit serial din întreaga lume. Larry Hagman, Linda Gray, Patrick Duffy se alătură noi generații de actori care vor continua aventurile celei mai populare familii de pe mapamond.
Telespectatorii din România se vor putea întâlni pentru ultima oară cu J.R., actorul Larry Hagman a pierdut în 2012 lupta cu cancerul și a murit în luna noiembrie, fix când întreaga echipă de pregătea de filmările celui de-al doilea sezon.
Difuzarea primului episod din noul sezon din “Dallas” a înregistrat în vara trecută audiențe record în America. Sezonul II din noul “Dallas” va avea premiera peste ocean la sfârșitul acestei luni.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!