Motivul emoționant pentru care Prințesa Diana purta două ceasuri

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:18
Considerată una dintre cele mai stilate femei din toate timpurile, Prințesa Diana obișnuia adesea să își exprime sentimentele față de cei dragi cu ajutorul accesoriilor pe care le purta.

De exemplu, în iulie 1981, domnișoara Spencer a fost surprinsă la un meci de polo al logodnicului său, Prințul Charles, purtând pe încheietura de la mâna stângă, nu unul, ci două ceasuri. Iar motivul este absolut înduioșător.

În timp ce ceasul auriu îi aprținea Dianei, cel cu cureaua din piele îi aparținea Prințului Charles, iar Lady Di îl purta pentru a-l simți mai aproape pe viitorul ei soț și pentru a-i aduce noroc acestuia în timpul meciului.

Tradiția a continuat și după căsătorie, Diana fiind văzută de multe ori purtând două ceasuri la meciurile de polo ale lui Charles.

Însă aceasta nu este prima dată când Prințesa Diana a arătat că iubește bijuteriile cu valoare sentimentală.

La nunta ei cu Prințul Charles, Prințesa de Wales a purtat aceeași tiară pe care a purtat-o și sora ei în ziua nunții. Iar când s-a născut Prințul William, soțul ei i-a dăruit un colier gravat cu numele bebelușului, pe care Lady Di îi purta adesea.

Acest exemplu a fost urmat și de Kate Middleton, care a fost surprinsă purtând un colier asemănător primit în dar de la sora ei, Pippa Middleton, cu ocazia nașterii primului ei copil, Prințul George.

Citește și – Motivul impresionant pentru care Prințesa Diana renunțase să mai poarte mănuși și pălării

Citește și – Gestul pe care Kate Middleton îl face zilnic, în memoria Prințesei Diana

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro