3 motive să-ți petreci vacanța în Mexic

De Unica.ro, pe

O ţară exotică, scăldată la vest de valurile Pacificului, din extremitatea nordică până în punctul cel mai sudic, în care peisajele sunt de o frumuseţe ameţitoare şi viaţa pare o fiesta fără sfârşit
Ce au în comun Liz Taylor, Richard Burton, Madonna, Placido Domingo, Mariah Carey şi Brad Pitt? Destinaţia de vacanţă preferată: Acapulco. Şi nu e de mirare. Pentru că în orăşelul de pe litoralul Pacificului găseşti de toate: plaje paradisiace, hoteluri luxoase, apusuri de soare care îţi taie respiraţia şi ritmuri fierbinţi de samba.
3 motive să-ți petreci vacanța în Mexic

Locurile romantice din Mexic

Între timp, Acapulco a căpătat însă concurenţă. Şi în alte staţiuni mexicane -precum Puerto Vallarta Cabo sau San Lucas -lumea râde, cântă şi dansează într-un cadru de vacanţă pe cât de exotic, pe atât de plin de viaţă. Pentru cei ce preferă liniştea distracţiei, plajele pustii celor ce explodează în sute de culori şi foşnetul frunzelor de palmier muzicii latino, există însă şi „Mexicul romantic“: staţiuni idilice, ca San Jose del Cabo, golfuri întinse, cu nisip alb, stânci şi pelicani, ca Tangolunda sau Maguey Bay, ca şi oraşe vechi, cu farmec colonial, ca Oaxaca sau Taxco, oraşul bijutierilor.
3 motive să-ți petreci vacanța în Mexic

Cactuşi uriaşi şi flori în culori strălucitoare

Iar când te-ai săturat de plajă şi porneşti spre inima ţării, descoperi o altă latură fascinantă a Mexicului. Munţii sălbatici, stâncoşi, cactuşii uriaşi şi câmpiile presărate cu flori mari, în culori strălucitoare, toate oferă un cadru exotic pentru călătorii de neuitat de-a lungul şi de-a latul acestei ţări minunate.

Bucătăria mexicană

Savoarea picantei bucătării mexicane e faimoasă în lumea întreagă. Nicăieri, Fajitas – tortilla umplute şi rulate -nu sunt însă mai gustoase ca în ţara lor.
3 motive să-ți petreci vacanța în Mexic
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!