10 motive pentru care merită să mergi la “Django Unchained”

De Viva.ro pe

1. Pentru ca “Django Unchained” este cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, regizorul teribil al Hollywood-ului, cel care a imbogatit galeria filmelor-cult cu mega-celebrul “Pulp Fiction”.
Pentru ca, daca ai ratat cumva seria „Kill Bill”, in care Uma Thurman se dezlantuie in rolul miresei razbunatoare, atunci sigur ti-a placut „Inglorious basterds”, cea mai dementa comedie cu nazisti care s-a inventat vreodata.
2. Pentru prestatia absolut savuroasa a lui Christoph Waltz, actor de origine austro-germana, marea descoperire a lui Tarantino din precedentul sau film, „Inglorious basterds”. Waltz este perfect in roluri de ucigas sarmant in stare sa faca o conversatie spumoasa in mai multe limbi la fel de natural cum scoate pistolul din buzunar pentru a ucide cu sange rece pe oricine-i sta in cale.
3. Pentru ca Jamie Foxx e incredibil de sexy in rolul lui Django, un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul unui vanator de recompense (Christoph Waltz) aflat pe urmele a doi ucigasi. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei (Kerry Washington), sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma si de dragul careia ar face orice. Si cind spunem „orice”, nu trebuie sa uitam ca Tarantino nu cunoaste nici un fel de limite!
Citeşte mai departe pe Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro