„Megamind”, cel mai inteligent erou negativ

De Unica.ro pe

Megamind este cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească…
Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l învingă.

Dintr-odată, Megamind se trezeşte că nu mai are niciun scop în viaţă. A devenit un erou negativ fără un rival. Îşi dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-şi atingă ambiţia de-o viaţă. Aşa că se hotărăşte să creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”.

Acesta va fi mai mare, mai bun şi mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Aşa că acum Titan nu îşi pune în gând doar să stăpânească lume, ci vrea, pur şi simplu, să o distrugă.

Oare poate cel mai deştept om din lume să ia şi el o decizie înţeleaptă, măcar o dată în viaţa lui? Sau diabolicul geniu va cădea în capcana pe care şi-a întins-o singur şi va deveni un erou fără voie în propria sa poveste?

În regia lui Tom McGrath, animaţia Megamind ia naştere datorită inconfundabilelor voci ale actorilor: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill, Ben Stiller.

Filmul rulează din 10 decembrie la Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro