Mama lui a murit acum cinci ani și el s-a decis să împărtășească povestea ei pe internet

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:40

Un bărbat de 62 de ani a decis să aducă un elogiu mamei sale și a decis să scrie povestea mamei lui pe internet.

“Mama a lucrat la fabrica de ace. Trebuia să aibă grijă de mine și de cei trei frați ai mei. Tata n-a vrut să mai audă de ea la un moment dat. O înșela de câte ori apuca și până la urmă, mama a divorțat de el, deși acest lucru era de neconceput în acele vremuri. Pur și simplu nu mai suporta.

Mama avea un salariu mizerabil. Făcea ce putea și ea. Nimeni nu voia să o ajute. Membrii familiei ei nu voiau să mai vorbească cu ea din cauza divorțului. Erau zile când mama nu mânca mai nimic, doar ca noi să avem ceva pe masă.

Îmi aduc aminte când eram mic, unul dintre frații mei a spart un geam. Mama s-a supărat, dar nu l-a certat prea tare. Pe când strângea cioburile mama s-a tăiat foarte rău, tăietura de pe braț era foarte adâncă. Avea nevoie să fie cusută, dar mama nu a mers la doctor pentru că nu ne permiteam. Pe vremea aceea, trebuia să dai șpagă peste tot și noi abia ne descurcam de la o zi la alta.

Mama s-a bandajat singură, a purtat o mânușă și nu a pierdut nicio zi de la serviciu. Cicatricea aceea a purtat-o 50 de ani și ne amintea mereu de puterea mamei.

Mama mea a fost eroul vieții mele și atunci când a murit lumea a pierdut unul dintre cele mai bune sufletele pe care le avea.”

Sursa foto 123rf

Citește și „Deschide-o când ți-e dor de mine”. Ce scrisoare a lăsat o tânără înainte să moară pentru mama sa

Citește și O femeie s-a speriat de un cerșetor murdar, dar nu se aștepta ca mama ei să reacționeze așa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!