6 lucruri uimitoare pe care le exprimi doar cu ochii

De Sandra S. pe

Când flirtezi
Contactul vizual este o formă de flirt, dar nu singura. Cu ochii poți flirta în mai multe feluri cu persoana de care te-ai îndrăgostit. O privire momentană înspre gura partenerului tău îi arată că îți dorești să îl săruți. Pupilele dilatate îi arată că te simți atrasă de el – și din păcate nu ai cum să controlezi pupilele. Flirtul cu ochii poate merge chiar și până la imitarea involuntară a „tiparului” de clipit al celui pe care îl placi.
6 lucruri uimitoare pe care le exprimi doar cu ochii
Știi câte culori poți vedea?
Te-ai gândit vreodată că ochii tăi pot face diferența între mii de culori? Dacă asta ți se pare mult, află că, de fapt, ochii tăi pot distinge între zece milioane de tonuri diferite de culoare. Iar culorile pe care le vezi și distingi – diferit de alte persoane din jurul tău – poate afecta multe aspecte din viața ta, depinzând și de cum interpretezi fiecare nuanță în parte.
Ai grijă de ochii tăi
Ei sunt singura cale prin care poți vedea mediul înconjurător și trebuie mereu să ai grijă de ei. Mai mult chiar, ar trebui să mergi la medic în mod regulat și să îi tratezi pentru orice fel de afecțiune – în special când știi că 80% dintre afecțiunile oculare sunt perfect tratabile.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2