Unul dintre membrii LaLa Band pune un „Pariu cu viaţa”

De Unica.ro pe

Membrii trupei LaLa Band sunt puşi în faţa unei situaţii greu de trăit, în episodul de miercuri, 24 aprilie, în care fiecare secundă contează – unul dintre colegii lor, Răzvan, pune un “Pariu cu viaţa”.
Inainte de plecarea Sofiei la studii in strainatate, prietenii ii organizeaza o petrecere de ramas bun. Razvan lipseste de la distractie, insa ei isi dau seama de acest lucru abia atunci cand urmaresc video-ul trimis de el, prin care care acesta isi ia adio.
Razvan trece printr-o perioada de ratacire interioara, nu isi gaseste echilibrul si in continuare este traumatizat de moartea tatalui sau. Problemele pe care nu le poate depasi de unul singur, lipsa de comunicare si singuratatea il determina pe Razvan sa ia o decizie extrema.
“Razvan are de gand sa faca o greseala uriasa, care sa il afecteze atat pe el, cat si pe oamenii din jurul lui. Au fost secvente foarte grele avand in vedere socul si panica pe care trebuia sa le jucam, dar sfaturile regizorale si atmosfera ne-au adus in starea potrivita”, spune Alina.
“Pentru toti este un soc foarte mare mai ales pentru faptul ca noi, prietenii si colegii lui, stim ca a suferit o trauma puternica care probabil l-a destabilizat psihic”, spune Dorian.
“Razvan, o persoana introvertita, nu s-a exteriorizat, nu le-a spus niciodata colegilor ce simte”, spune Liviu. “Vazand ca nu raspunde la telefon, ei isi dau seama ca nu este deloc o gluma si atunci incepe cautarea contracronometru, avand doar jumatate de ora sa il gaseasca pe Razvan”, adauga Bubu.
Episodul de miercuri seara din “Pariu cu viata” reprezinta o lectie profunda de viata si de prietenie:
“Mesajul pe care vrem sa il transmitem este ca atunci cand ai probleme cel mai bine este sa le impartasesti cu cei din jurul tau, sa le spui celor apropiati ce simti, sa nu te inchizi in tine”, spune Criss.
“Vlad este singurul care a gresit pentru ca atunci cand a avut ocazia sa reactioneze in fata unei confesiuni cu acceptare, nu a facut-o. Exista oameni care au alte viziuni asupra vietii si cea mai importanta este acceptarea.  Din aceasta cauza, se va simti foarte vinovat, o sa fie cel mai afectat. Astfel ca in episoadele viitoare se vor vedea efectele faptului ca nu s-a implicat cand a trebuit”, explica Vlad situatia prin care trece personajul sau.
Cum trec tinerii din LaLa Band prin aceasta situatie? Reuseste Razvan sa castige Pariul cu viata? Care este deznodamantul acestui episod, telespectatorii vor afla miercuri, de la 21.30, la Pro Tv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro